Η Γη της Ελιάς: “Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη”

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές -Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη και μας, πλαντάζει η καρδιά μας

Αχ βρε Στάθη…καρδιά μάλαμα έχεις. Σκάσε κι εσύ ένα χαμόγελο μαρή Ιουλία, που είναι λες και έχεις καταπιεί ένα καφάσι λεμόνια κάθε φορά που τον βλέπεις.

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Η Ιουλία με τον Γιώργη έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν παιδί. Οι εξετάσεις που είχαν πάει να κάνουν βγαίνουν και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Γιώργος δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεκνοποιήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη να ξεπεράσει την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα καθώς στο παρελθόν ήδη έχει μείνει μία φορά έγκυος από το Στάθη. Σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ όμως, αυτό δεν την καθησυχάζει και αποφασίζει να προχωρήσει σε μία σειρά εξετάσεων. Όπως και να ‘χει η ψυχολογία της δεν είναι και στα καλύτερά της και μία συνάντηση τυχαία την κάνει ακόμα χειρότερα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Ο Στάθης θα βρεθεί στο δρόμο της και πάλι, αλλά αυτή τη φορά θέλει να της ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. “Ιουλία έχω προχωρήσει τη ζωή μου όπως και εσύ. Σου το ορκίζομαι είμαι καλά με τη σχέση που έχω και δεν θέλω να αλλάξει τίποτα.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Γι’ αυτό σε παρακαλώ ας τα ξεχάσουμε όλα και σταμάτα να με αντιμετωπίσεις εχθρικά. Εγώ το μόνο που θέλω  είναι να είσαι ευτυχισμένη.” της λέει και η Ιουλία δείχνει να δέχεται αυτή την κίνηση συμφιλίωσης. Τί θα γίνει μετά;

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close