Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος-Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρήστος απολύει τον Αλέξη απο την ταβέρνα.

ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑ

Ο Χρήστος είναι φανερά εξοργισμένος με την εξαφάνιση του Αλέξη, στην γη της ελιάς. Ο γάμος της Ισμήνης πραγματοποιήθηκε και κανείς δεν ήταν στο μαγαζί για να τον βοηθήσει.. Ο Αλέξης βρισκόταν φυλακισμένος, όμως αυτό δε το γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές.

Μόλις η Μυρτάλη αποφασίσει πως αυτό το παιχνίδι δεν τραβά άλλο και μόλις ο Αλέξης καταφέρει να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του, το ζευγάρι θα αποφασίσει να επιστρέψει στην Αρεόπολη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67

Ο Αλέξης περιγράφει πως είχε πάει μια εκδρομή για να ξεσκάσει, χωρίς να πείθει την μητέρα του. Η Μυρτάλη αναλαμβάνει ξανά τα καθήκοντά της στο εργαστήρι και στην επιχείρηση των Βρεττάκων, κρατώντας το στόμα της κλειστό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Μόλις ο Αλέξης ανοίγει την πόρτα της ταβέρνας, ο Χρήστος τον κοιτάζει γεμάτος οργή, στην γη της ελιάς. Οι δυο άντρες λογομαχούν, με τον Χρήστο να του τονίζει πως τον εγκατέλειψε στην πιο δύσκολη στιγμή του μαγαζιού!

Όσο κι αν ο Αλέξης προσπαθεί, είναι μάταιο. Ο Χρήστος έχει πάρει την απόφασή του και αυτή δεν είναι άλλη, από την απόλυση. Ανακοινώνει με βαριά καρδιά στον Αλέξη πως ήρθε η ώρα να σπάσει αυτή η συνεργασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος στο στόχαστρο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Ο Αλέξης υποχωρεί διαλυμένος. Έχει χάσει τη δουλειά του, αλλά και την ευκαιρία να διαπρέψει στο κομμάτι της μαγειρικής. Θα καταφέρει να πείσει τον Χρήστο να επιστρέψει στο μαγαζί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close