Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο.

Να δω τον Στάθη να παίζει μπουνιές και τι στον κόσμο…

Εκτός εαυτού θα βγει ο Στάθης με τον παρ’ ολίγον βιαστή της Βασιλικής, στην γη της ελιάς. Όλα θα ξεκινήσουν ένα βράδυ σε ένα μπαρ, όταν η Βασιλική και ο Φίλιππος θα τσακωθούν άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εμφανίζεται με τον Αντρέα Γεωργίου

Ο Φίλιππος, πάνω στην μανούρα θα φύγει από το μαγαζί, αφήνοντας μόνη την Βασιλική. Τότε, ένας τύπος θα πλησιάσει την νεαρή κοπέλα και θα την κεράσει ένα ποτό. Εκείνη δέχεται ευγενικά. Μέσα θα ρίξει ένα χάπι βιασμού, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να οδηγείται αργότερα στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στη Μαδρίτη ο Στάθης συνειδητοποιεί πως αγαπά μόνο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη

Για καλή της τύχη, ο εγκληματίας δε θα καταφέρει να της κάνει κακό. Στο σημείο θα τρέξει πίσω ο Φίλιππος, ο οποίος θα γλιτώσει την γυναίκα του και θα την οδηγήσει σε ασφαλές μέρος και έπειτα στο νοσοκομείο. Από τις τοξικολογικές θα καταλάβουν όλοι πως κάποιος θέλησε να βιάσει την Βασιλική εκείνο το βράδυ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Ο δράστης συλλαμβάνεται από τον Γιώργη Κουράκο. Τότε ο Στάθης, χωρίς δεύτερη σκέψη, ορμάει μέσα στο τμήμα και σπάει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, τον συγκεκριμένο τύπο, επίδοξο βιαστή, τον λένε Γάκη. Ο Στάθης θα χάσει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να τον ηρεμήσει, ούτε καν ο ίδιος ο Κουράκος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close