Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος. 

Ο γλυκός μας Πότης, μακάρι να μην πάθει κάτι κακό <3

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Τις τελευταίες μέρες ο Πότης συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πολύ καλά. Ξεκινάει και νιώθει μία αδυναμία και μία γενικότερη αδιαθεσία που τον κάνουν να ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του. Αποφασίζει λοιπόν να κλείσει ένα ραντεβού με την Αντιγόνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Η Αντιγόνη με την σειρά της, του κάνει μία σειρά από εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του. Οι εξετάσεις του Πότη, δείχνουν ότι έχει αυξημένο ζάχαρο και είναι πολύ σημαντικό να αλλάξει τρόπο ζωής.

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία

Ο Πότης, φοβήθηκε πολύ με την κατάσταση της υγείας του, οπότε όταν μαθαίνει ότι πρόκειται απλά για ζάχαρο και πως μερικές αλλαγές στην διατροφή και στον γενικότερο τρόπο ζωής θα τον βοηθήσουν, αποφασίζει να αλλάξει την ζωή του ριζικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Κανονίζει περιπάτους στο βουνό, τρώει υγιεινά, σταματάει τις τοξίνες ενώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα τον δούμε να αποκτά όλο και περισσότερες γνώσεις σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τα πλεονεκτήματά της.

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Μυρτάλης

Παράλληλα αποφασίζει να πιάσει την ζωή από τα μαλλιά και να ασχοληθεί με την πολιτική, βοηθώντας τον Ισίδωρο Βρεττάκο στην προεκλογική του εκστρατεία, για δήμαρχος. Κολλάει σε όλο το καφενείο αφίσες του Ισίδωρου και η διάθεσή του είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ.

Η Γη της Ελιάς-Πότης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close