Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η στιγμή της κρίσης για την Χάιδω έφτασε. 

Αρκετά μας τα έχουν κάνει οι σεναριογράφοι στα τελευταία επεισόδια…Θέλουμε να αφήσετε την Χάιδω τουλάχιστον, στην ησυχία της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια το δικαστήριο καλεί την Χάιδω να παρουσιαστεί διότι θεωρείται ηθικός αυτουργός για ό,τι συνέβη στον Στέφανο Καπερνάρο. Η Χάιδω σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ακόμη μία δυσκολία με ψυχραιμία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Στα επόμενα επεισόδια της γης της ελιάς θα δούμε την Χάιδω αγχωμένη σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα κακό ακολουθεί το άλλο στην οικογένειά της τον τελευταίο καιρό και έχει ανάγκη από ένα καλό νέο και λίγη γαλήνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Φαίνεται πως αυτό θα γίνει, αφού ο Λυκούργος έρχεται με ένα ευχάριστο νέο να της ανακοινώσει. Το δικαστήριο αποφάσισε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο για πάντα κι έτσι και Χάιδω απαλλάσσεται από τις κατηγορίες. Μαζί με την βελτίωση της υγείας του Φίλιππου αλλά και της εγγονής της, η Χάιδω νιώθει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Ύστερα από πολύ καιρό χαρούμενα νέα έρχονται στην οικογένειά της και όλοι είναι καλύτερα από ποτέ. Για πόσο καιρό όμως θα κρατήσει αυτή η γαλήνη; Μήπως είναι η ηρεμία πριν…την καταιγίδα; Θα το ανακαλύψουμε στα επόμενα επεισόδια. 

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close