Η Γη της Ελιάς:  Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο.

Καλέ τι γίνεται στην Μάνη;;; Τα Σόδομα και τα Γόμορρα!!

Ο Ισίδωρος περνάει μικρές όμορφες στιγμές με την μικρή του εγγονή, χωρίς το κορίτσι να γνωρίζει πως είναι παππούς της. Η παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί για το όνομα της μικρής μετά το τάμα της Βασιλικής λύνεται χωρίς …παρατράγουδα.

Η Μαργαρίτα συνεχίζει να πιέζει τον Αλέξη να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική για κάποιο διάστημα αλλά αυτός παραμένει αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και γίνεται έξαλλος. Η Φανή με τον Ισίδωρο έχουν και τρίτη συνάντηση, αυτή τη φορά για δείπνο σε εστιατόριο. Εκεί της ζητάει να μπορεί να βλέπει το παιδί πιο συχνά.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Μυρτάλη έχει και πάλι περίεργα όνειρα με τον Αλέξη όπου τον αρπάζει και τον φιλάει με πάθος. Ο δικαστικός κλητήρας επιδίδει την μήνυση της Εύας στην Αρετή και την κλήτευση του Στέφανου ως μάρτυρα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Η Αρετή γίνεται έξαλλη και κυριολεκτικά αφρίζει με αυτή την εξέλιξη. Βασιλική και Φίλιππος μεταφέρουν το μωρό στο σπίτι τους μετά το
εξιτήριο.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι συνάντησε την
Φανή και το παιδί. Ο Στέφανος έχει βρει το μεταπτυχιακό που ήθελε στην Ισπανία και περιμένει απάντηση αν θα τον δεχτούν.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Ο Αλέξης βλέπει τυχαία την Μυρτάλη με τον Χρήστο να περπατάνε μαζί στο δρόμο και γίνεται έξαλλος. Η Μαργαρίτα βρίσκει μπροστά στην πόρτα της ένα σακβουαγιάζ γεμάτο χρήματα και ένα σημείωμα από τον Θεοδόση…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης ερωτεύεται την Ευτυχία και τον απορρίπτει

Η Μαργαρίτα σαστισμένη κρύβει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα και το σημείωμα μέσα στο σπίτι. Ο Ισίδωρος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Φανής και της εγγονής του ως καλεσμένος, αυτή την φορά με δώρα. Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με την μικρή, βγαίνουν φωτογραφίες μαζί και βρίσκει την ευκαιρία, κρυφά, να πάρει τον αριθμό της κοπέλας που έχει η Φανή ως υπηρεσία.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και λέει την αλήθεια
στον Κουράκο για το σημείωμα και τα χρήματα. Του παραδίδει το
σακβουαγιάζ κι αυτός υπόσχεται προστασία από την αστυνομία και
πως θα την βοηθήσει.

Η Ισμήνη ρωτάει επίμονα τον Κωνσταντίνο για το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που συνεργάζεται. Τους χαρακτηρίζει ως κύκλωμα της νύχτας. Ο Ανέστης ζητάει επιπλέον χρήματα από τον Δημήτρη και
αρπάζονται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Καινούργιο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Αρετή με την Βασιλική συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή θέλει να την αγκαλιάσει όμως είναι αμετανόητη για το μίσος που νοιώθει για τον Φίλιππο και η Βασιλική την βάζει γρήγορα στη θέση της. Ο Αλέξης λέει ψέματα ότι πηγαίνει στο γιατρό και κάνει βόλτες με την …Μυρτάλη (την κόκκινη καλεεεε).

Ο αστυνόμος Κουράκος προσημειώνει τα χρήματα και τα δίνει πίσω  στη
Μαργαρίτα. Η αστυνομία στέλνει ειδική ομάδα να παρακολουθεί την Μαργαρίτα διακριτικά, για να είναι πλήρως προστατευμένη. Η Βασιλική με τον Φίλιππο ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον γάμο. Ο Αλέξης μαθαίνει για τα χρήματα και του μπαίνουν ιδέες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπά με μανία την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Σκέφτεται να αρπάξει τα χρήματα και να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο(καημενούλι) Ο Στέφανος ανακοινώνει στην μάνα του ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό κι η Αρετή λιποθυμάει στα χέρια του! (ναι θα το δούμε και αυτό).

Η Εύα καλεί τον Στάθη στο σπίτι για να συζητήσουν σοβαρά για την
σχέση τους. Είναι δυσαρεστημένη αρκετά που την έχει βάλει τελευταία προτεραιότητα. Τα θέλει όλα από τον Στάθη αλλά αυτός αρνείται κι έτσι τον χωρίζει!

Ο Στάθης είναι εκνευρισμένος και θυμωμένος μετά τον χωρισμό. Η Εύα είναι συναισθηματικά χάλια και αυτή. Θέλει να αφήσει στο πόδι της τον αδερφό της και να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα. Ο Ισίδωρος θέλει να μιλήσει στη Μαρίνα κρυφά από τον Μάνο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δύο νέοι έρωτες ξεπροβάλλουν δειλά!

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Της λέει πως έχει αναθεωρήσει απέναντί της αλλά θα πρέπει, αν θέλει τον Μάνο, να αναθεωρήσει κι αυτή τις απόψεις της για την τεκνοποιία… Αργότερα η Μαρίνα τα βάζει με τον Μάνο και τον κατηγορεί πως
συνεννοήθηκε με τον πατέρα του για να την στριμώξουν συναισθηματικά.

Η Αρετή προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποκάλυψη του Στέφανου ότι θα φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό. Αργότερα θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη. Την ώρα που η Μαργαρίτα κοιμάται ο Αλέξης κλέβει το  σακβουαγιάζ με τα χρήματα.

Τα μεταφέρει αλλού, κρατάει λίγα για τις ανάγκες του και θάβει τα περισσότερα μέσα σε ένα μεγάλο μεταλλικό κουτί. Η Βασιλική σκέφτεται να ξεκινήσει νέες σπουδές στην εγκληματολογία και παίρνει πληροφορίες από τον Κουράκο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Ο Φίλιππος προτείνει στον Ισίδωρο να γίνει κουμπάρος στο γάμο
τους με την Βασιλική, που ήδη διαλέγει νυφικό με τη βοήθεια της Μαρίνας.

Η Αρετή βρίσκει τον Στάθη και τον παρακαλεί να μεταπείσει τον Στέφανο για την απόφασή του να φύγει. Ο Πότης δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του για την Αλκμήνη και ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται, προς το παρών μονόπλευρος.

Ο Ανέστης με την Μαρίνα( και την  Μυρτάλη) συναντιούνται τυχαία και αφού βρίσουν ο ένας τον άλλον, ο Ανέστης την πιάνει από τον λαιμό αλλά αυτή τον χτυπάει δυνατά και ξεφεύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία προσπαθεί να ενώσει ξανά Στάθη και Αρετή

Ο Αλέξης παρακολουθεί από μακριά και ακολουθεί τις κοπέλες που κρύβονται στο εργαστήριο. Παραμονεύει και όταν η Μυρτάλη πάει να φύγει την αρπάζει. Ο Πότης κοκαλώνει όταν βλέπει τη Μυρτάλη να μιλάει έντονα στον Αλέξη και να χειρονομεί.Ο Αλέξης προσπαθεί να την πείσει να του δώσει μια ευκαιρία αλλά η Μυρτάλη φεύγει έξαλλη.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Φίλιππος-

Αργότερα ο Πότης μεταφέρει τα νέα στο καφενείο. Χάιδω, Βασιλική και Φίλιππος συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την γαμοβάπτιση. Η Αρετή επισκέπτεται τον Ιάκωβο και τα βάζει μαζί του όχι μόνο γιατί δίνει δουλειά στον Στέφανο στην Ισπανία αλλά και γιατί σπίτωσε τον Στάθη.

Η Αντιγόνη είναι πολύ στεναχωρημένη από την ώρα που είδε την φωτογραφία με την κόρη της. Την σκέφτεται συνεχώς. Η Μαργαρίτα καταλαβαίνει πως το σακβουαγιάζ με τα χρήματα λείπει και υποψιάζεται τον Αλέξη, εκείνος όμως δεν το παραδέχεται και φεύγει έξαλλος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής

Αργότερα 2 άντρες με φουλ φέις μάσκες την απειλούν με πιστόλι για να τους δώσει τα χρήματα. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο αλλά την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Ο Ανέστης παρενοχλεί την Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Την επόμενη
ημέρα ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο πως πήρε το σακβουαγιάζ με τα χρήματα και το έκρυψε.

Ο Στέφανος ζητάει συγκινημένος συγνώμη και τα βρίσκει οριστικά με τον Στάθη. Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή. Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την
ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες
πληροφορίες για τη ζωή της μικρής.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει.

Ο Αποστόλης επισκέπτεται την Ευτυχία και κάνει ακόμη μια προσπαθεί να την μεταπείσει… Αργότερα ο Άρης θα μάθει για την σχέση που είχαν μεταξύ τους. Οι δύο άντρες με τις φουλ φέις μάσκες και τα πιστόλια επιστρέφουν στο σπίτι της Μαργαρίτας, ακινητοποιούν τον Αλέξη, παίρνουν το σακβουαγιάζ και φεύγουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Η Μαργαρίτα αμέσως ειδοποιεί τον Κουράκο και η επιχείρηση της αστυνομίας αρχίζει…Η Εύα βλέπει στεναχωρημένη από μακριά τον Στάθη και βουρκώνει. Αργότερα ο Στάθης θα την επισκεφτεί στο σπίτι της. Η Βασιλική πηγαίνει στον ελαιώνα για να βρει τον Στέφανο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close