Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την Ασπασία και εκείνη φεύγει για να σωθεί

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Δημοσθένη να κακοποιεί την Ασπασία και εκείνη φεύγει για να σωθεί.

Είχαμε την Αρετή έχουμε και τον Δημοσθένη. Κάντε τους ζευγάρι να τελειώνουμεεεε!!!

Ο Δημοσθένης έχει αποδείξει αρκετές φορές πόσο σκληρός μπορεί να γίνει απέναντι στην Ασπασία, στην γη της ελιάς. Είναι απότομος μαζί της και δείχνει διαρκώς πως δε την βλέπει σαν σύζυγό του, αλλά σαν.. υπηρέτρια.

Η Ασπασία, από την άλλη πλευρά, δέχεται κάθε πικρόχολο σχόλιό του. Τον υπακούει και τρέχει να του ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Σκύβει το κεφάλι σε κάθε του προσταγή, ενώ κλείνει τα μάτια της μπροστά στις απάτες του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την Ασπασία και εκείνη φεύγει για να σωθεί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται ο χειρότερος από όλους

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Δημοσθένης θα ξεπεράσει κάθε όριο με την Άσπα. Θα αρχίσει να της συμπεριφέρεται ακόμη πιο άσχημα, με αποτέλεσμα εκείνη σταδιακά να λυγίζει…

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δύο οι χωρισμοί που έρχονται και θα σοκάρουν

Ο Δημοσθένης θα την κακοποιήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να βυθίζεται στο απόλυτο κενό. Θα αισθανθεί σκουπίδι και θα κάνει την ανατροπή, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή του. Με τον καιρό, η Ασπασία θα πάψει να είναι σύμμαχός του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία βλέπει την Αθηνά στο κελί και χάνει το μυαλό της

Οι δουλειές του Δημοσθένη θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και τα νεύρα του θα είναι πολλά. Σύντομα η Ασπασία θα ανακαλύψει πως πίσω από αυτή την ισχυρή παρουσία, κρύβονται εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν. Πώς θα αντιδράσει; Σύμφωνα με το Youfly.com, ο ζευγάρι θα διχαστεί αρκετά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close