Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα.

Εύα τι γίνεται;;;

Οι ενοχές βασανίζουν την Ευτυχία όσο και να προσπαθεί να ξεχάσει το βάρος του μεγάλου της μυστικού είναι αβάσταχτο. Τρελά ερωτευμένη με τον Κουράκο αισθάνεται πως δεν αντέχει άλλο να του κρύβει την αλήθεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Η Ευτυχία θέλει να του αποκαλύψει ότι σκότωσε τον Ανέστη και να του εξηγήσει πως έφτασε σε αυτό το σημείο αμυνόμενη. Είναι πλέον αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Ο Στάθης εντελώς τυχαία βρίσκεται μπροστά σε ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε αγωνιώδες θρίλερ. Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα, ο οποίος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα

Σύντομα η Αθήνα βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δικής. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά την Άννα να τον παντρευτεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close