Η Γη της Ελιάς: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Μυρτάλης

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο έρωτας χτυπάει την πόρτα της Μυρτάλης.

Άντε καλά μπας και ηρεμήσει καθόλου …

Ο Χρήστος Δερμιτζάκος (που υποδύεται ο Βασίλης Μίχας) μπήκε στη σειρά για να ανατρέψει τα πάντα. Από τη πρώτη στιγμή που ο Χρήστος αντικρίζει τη Μυρτάλη, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της, στην γη της ελιάς. Αλλά και η Μυρτάλη κάθε άλλο παρά αδιαφορεί για την παρουσία του άνδρα που έχει απέναντι της.

Η-Γη-της-ελιάς-Μύρταλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κουράκο;

Ένα όμορφο ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες, με την πρωταγωνίστρια να βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα είναι, άραγε, ο Χρήστος ο άνθρωπος που θα την κάνει να ξεχάσει τον Νικήτα;

Η σχέση Μυρτάλης – Χρήστου

Η πρώτη γνωριμία μεταξύ Μυρτάλης και Χρήστου έγινε όπως είδαμε στο εργαστήριο καλλυντικών που έχει η Μυρτάλη με την Ισμήνη. Η τελευταία κάνει τις συστάσεις με τη Μυρτάλη να δείχνει αμέσως χαρούμενη για τη γνωριμία αυτή.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται και τα ισοπεδώνει όλα

Το ίδιο ενθουσιασμένος δείχνει και ο Χρήστος ο οποίος όπως θα δούμε στη συνέχεια θα της ζητήσει να βγούνε για ένα ποτό προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα.

Να θυμίσουμε με βάση αυτά που έχουμε γράψει ότι ο Χρήστος κρύβει πολλά μυστικά τα οποία όταν βγουν στην επιφάνεια θα φέρουν αναταραχές και νέες ίντριγκες στην Μάνη, οι οποίες και θα καθηλώσουν το κοινό.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος-Δερμιτζάκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

Μένει να δούμε ποια είναι μυστικά κρύβει ο Χρήστος και πως θα κυλήσει η σχέση του με τη Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το Youfly.com, τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close