Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η δίκη του Φίλλιπου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς έρχεται η δίκη του Φίλιππου και παίζονται πολλά χρήματα

Ούτε το παιδάκι σου δεν σε αφήνουν να χάρεις βρε Φίλλιπε μου . Ευχόμαστε να τελειώσουν όλα γρήγορα και άλλο κακό να μην σε βρεί…

Η δίκη του Φίλιππου πλησιάζει στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο νεαρός πρωταγωνιστής να μη παίρνει ανάσα από τις τελευταίες εξελίξεις.

Η κόρη του έρχεται στο σπίτι τους, όμως ο ίδιος δε μπορεί να γευτεί αυτή την τεράστια χαρά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα κλάματα της Ιουλίας για τον Στάθη

Η στιγμή που θα πρέπει να λογοδοτήσει στο δικαστήριο για τον πυροβολισμό του Στέφανου, έφτασε. Ο Φίλιππος πρέπει να στηθεί απέναντι στους ενόρκους και να ομολογήσει την πράξη του, με τον Λυκούργο να είναι στο πλευρό του.

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος καλείται να βοηθήσει την Μαρίνα. Η ηρωίδα αυτή πυροβολεί καταλάθος τον έναν εκ των δύο βιαστών της και τρέχει, επίσης, στα δικαστήρια άδικα. Η Βασιλική προσπαθεί να δίνει κουράγιο, τόσο στον σύζυγό της, όσο και στην φίλη και συνέταιρό της.

Όλοι ετοιμάζονται για τη δίκη του Φίλιππου, με το καφενείο του Πότη να παίρνει “φωτιά” στην γη της ελιάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στην Μυρτάλη για να την σκοτώσει

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του χωριού ξεκινούν τα μεγάλα στοιχήματα, χρησιμοποιώντας το όνομά του. Οι μισοί ποντάρουν στο ότι θα γλιτώσει, ενώ οι άλλοι μισοί στο ενδεχόμενο πως θα μπει στη φυλακή.

Έτσι, γύρω από το όνομά του κινούνται τεράστια χρηματικά ποσά, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

Ο Πότης προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες στο καφενείο του, όμως είναι μάταιο, καθώς η κατάσταση αναμένεται να ξεφύγει πολύ σύντομα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον Στάθη

Τί θα συμβεί την ημέρα της δίκης και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο δικαστήριο; Σύμφωνα με το Youfly.com οι Καπερνάροι θα σταθούν κι επίσημα απέναντι στην κόρη τους και οι εντάσεις θα ξεσπάσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close