Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθενη είναι το αντίθετο από αυτόν

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο γιος του Δημοσθενη είναι το αντίθετο από αυτόν.

Λογικό αφού είναι κούκλος 😍😍

Νέες εισόδους έχουμε στην αγαπημένη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς. Καταφθάνουν στην Μάνη τα παιδιά του Δημοσθένη και γίνεται το ελα να δεις.

Θα δούμε σύντομα την εισβολή της ατίθασης κόρης του Δημοσθένη, Ειρήνης στη Μάνη και στην οικογένεια, αλλά λίγο πριν το τέλος θα δούμε τον ερχομό του γιου του, Κίμωνα.

Όπως ξέρουμε, ο Δημοσθένης με την Ασπασία έχουν δύο παιδιά που μένουν στον Πειραιά, τον Κίμωνα και την Ειρήνη. Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι με πολλά θέματα στα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς δεν θα αργήσει να δημιουργήσει προβλήματα με την άφιξή της στην Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη) η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Η κοπέλα που είναι περίπου 17 χρονών, είναι ατίθαση δεν πάει σχολείο, μένει στην ίδια τάξη και γενικά οι γονείς της ντρέπονται για την συμπεριφορά της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά

Έτσι κρύβουν από όλους ότι Ειρήνη δεν πάει καλά με το σχολείο και μάλιστα σε συγγενείς και φίλους λένε ένα μεγάλο ψέμα. Ότι το κορίτσι είναι στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Έχει επίσης ένα μεγάλο κουσούρι, είναι κλεπτομανής.

Της αρέσει να κλέβει μικροπράγματα και γενικά έχει μία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Η Ειρήνη δεν προλαβαίνει να φτάσει στην Αρεόπολη και αμέσως αρπάζεται με τη μάνα της. Μάνα και κόρη κάνουν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθενη είναι το αντίθετο από αυτόν

Ο Κίμωνας είναι ένα όμορφο αγόρι γύρω στα 26 και είναι ακριβώς το αντίθετο από την αδερφή του. Φυσικά η Ασπασία του έχει αδυναμία είναι ο γιος της, το πρώτο της παιδί και του το δείχνει συνέχεια δημιουργώντας προβλήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

Ο Κίμωνας από την άλλη ο γιος τους, είναι καλός, δουλευταράς και τίμιος, που δεν έχει ιδέα για το τι κάνει ο πατέρας του. Τι θα γίνει όταν θα  αρχίσει να καταλαβαίνει πως η οικογένειά του δεν είναι αυτό που φαίνεται; Και ποιας κοπέλας θα κλέψει την καρδιά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close