Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 53 , 54 , 55 , 56 , 57:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Τι βόμβες πέφτουν θεέ μου…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 53 στις 27/11/2022

Επεισόδιο 53

Κυριακή 

Η Ειρήνη (Ζωή Γεράζη) η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, μόλις έχει φτάσει στη Μάνη. Κρύβει ένα μυστικό το οποίο οι γονείς της κρατούν κρυφό και λένε ένα μεγάλο ψέμα σε συγγενείς και φίλους. Κι ενώ ο εισαγγελέας μένει πλέον στην Αρεόπολη η αιφνίδια επίσκεψη του Σωκράτη ταράζει τον Ισίδωρο, το Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς η Αγγελική δείχνει να τον έχει συμπαθήσει πολύ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Η Μυρτάλη από την άλλη θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της με την Ισμήνη ζητώντας της να βρίσκεται στο σπίτι όταν θα ντυθεί νύφη. Ο εισαγγελέας συναντά την Εύα και τον Χρήστο στην ταβέρνα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και αργότερα Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά ότι αγαπάει ακόμα τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 54 στις 28/11/2022

Επεισόδιο 54

Δευτέρα 

Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Μαρίνα παίρνουν μεγάλη ταραχή. Μαθαίνουν ότι ο Σωκράτης κοινοποίησε στο ίδρυμα την αγωγή αναγνώρισης της πατρότητας της Αγγελικής. Η ημέρα του γάμου του Κωσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στο γαμπρό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Παρόντες στον γάμο αλλά και την βάφτιση που θα ακολουθήσει θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο όποιος αρνείται να παρευρεθεί λόγο Κωσταντίνου ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής. Από την άλλη ο Στάθης θυμάται που έχει ξαναδεί τον άντρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει τον άνθρωπο προκειμένου να βεβαιωθεί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 55 στις 29/11/2022

Επεισόδιο 55

Τρίτη  

Ο Φίλιππος λέει στην Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοινώσουν στην Χάιδω η αντίδραση της θα της εκπλήξει. Η Αθήνα συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο για να φτιάξει τη ζωή της με το Στάθη, ενώ η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές τις αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και να πάρει τα μέτρα του. Η Ειρήνη προσεγγίζει ερωτικά τον Φίλιππο και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση αλλά δεν τολμάει να το πει στην Βασιλική για να μην τις φέρει σε ρήξη με την ξαδέρφη της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 56 στις 30/11/2022

Επεισόδιο 56

Τετάρτη 

Ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη βάζει φυλακές να φροντίζουν το σπίτι, την ώρα που ο Δημοσθένης χαλάει το ταξίδι του μέλιτος του Κωσταντίνου και η Ισμήνη απογοητεύεται. Η Αθηνά εξακολουθεί να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφασίζει να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Παράλληλα το ρήγμα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιουλία όλο βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κράτα αποστάσεις από εκείνον. Ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του να πλησιάσει την Μυρτάλη και όλα δείχνουν πως εκείνη θα πέσει στην παγίδα του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 57 στις 1/12/2022

Επεισόδιο 57

Πέμπτη 

Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στην Χάιδω και εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης μετά από την σύσταση του Κουράκου τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνηδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσης του με την Αθήνα δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61 , 62

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close