Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές και ευχάριστες καθώς θα δούμε πως ο Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά.

Αχ θα τρελαθωωω….

Τον κέρδισε ξεκάθαρα η υποκριτική. Από την πρώτη στιγμή που ο Διονύσης Παπανδρέου βρέθηκε στη Μάνη και ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον ρόλο του Φίλιππου, ήξερε μέσα του πως δεν είχε γυρισμό. Ο αγαπημένος ηθοποιός ξετυλίγει παρακάτω κομμάτια και σκέψεις του ήρωα που το κοινό αγνοεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου που υποδύεται τον Φίλιππο στην αγαπημένη σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό tv24, και την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιανοπούλου και έδωσε σποιλερ για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Το ζευγάρι του Φίλιππου και της Βασιλικής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της σειράς, ίσως επειδή η αγάπη τους ήταν αγνή και ποτέ δεν αντιμετώπισαν μεταξύ τους προβλήματα.

Ίσως επειδή δεν πρόκειται για έναν έρωτα που προέκυψε μέσα από το μίσος, κινήθηκε μέσα από δυσκολίες και σε ένα κλίμα που δε σήκωνε το βάρος αυτής της αγάπης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Ίσως γι’ αυτό το κοινό να ξεχωρίζει τον Φίλιππο και την Βασιλική και ο έρωτας τους να είναι τόσο γερός και δυνατός.

Είναι, αλλά μην ξεχνάμε πως τον έρωτα αυτόν τον έγραψε η Βάνα Δημητρίου, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα σε μία και μόνο σκηνή.

Σίγουρα. Όμως κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Όλα είναι πιθανά, όπως συμβαίνει δηλαδή και στην πραγματική ζωή.

Ο Φίλιππος είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένας τέλειος γαμπρός για κάθε μανούλα. Όμως αυτήν την άποψη δεν την συμμερίζεται η Αρετή.

Κακά τα ψέματα, δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους! Πάντα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα αν μας εγκρίνουν.

Η φωτιά που προέκυψε στα κτήματα της οικογένεια σας ήταν σίγουρα πλήγμα.

Θα βρεθούμε σε μία αναζήτηση του ποιος μπορεί να ευθύνεται. Σίγουρα οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τον Παναγιώτη, όμως θα δούμε ότι μπορεί να αλλάξει σε αυτό το θέμα. Πραγματικά πάντως θα είναι αρκετά περίπλοκη η κατάσταση.

Άρα θα ζητήσουν εκδίκηση Φίλιππος και Χάιδω

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι και οι δύο δεν αφήνουν το δίκιο τους να πέσει κάτω, όμως πάντα με το γράμμα του νόμου. Πλέον έχουν δίπλα τους και έναν Λυκούργο που δεν τους αφήνει να λοξοδρομήσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Για μία ακόμη φορά θα τους καθοδηγήσει σωστά. Πάντως όπως θα εξελίσσεται αυτό το ζήτημα θα πάρει η μπάλα διάφορους καθώς εμπλέκονται πολύ.

Τα παρακάτω επεισόδιά δίνουν έμφαση στην φυγή της Ολυμπίας και στο γεγονός πως ο Παναγιώτης θα αρπάξει ένα όπλο και θα εμφανιστεί μπροστά στην Χάιδω και την Μαργαρίτα. Θα κινδυνεύσει κάποια από τις δύο;

Ο Παναγιώτης είναι ανεξέλεγκτος χαρακτήρας. Δεν διαχωρίζει τα άτομα που έχει απέναντί του. Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε πως και γιατί κινείται με αυτόν τον τρόπο ο συγκεκριμένος ήρωας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Κάποιες από τις συνθήκες του θα τον επηρεάσουν ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς τους και όσο περνάει ο καιρός, οι συνήθειες του χειροτερεύουν και εκείνος παρεκτρέπεται. Με συνέπεια να κάνει κακό στον ίδιο αλλά και στους γύρω του.

Θα υπάρξουν θύματα;

Θα υπάρξουν πλήγματα στην Μάνη. Μόνο αυτό μπορώ να πω.

Φίλιππος και ο Παναγιώτης έρχονται σε επαφή;

Δεν είναι φυσικό; Ο Παναγιώτης δουλεύει στα κτήματα της οικογένειας Στεφανέα. Ο Φίλιππος θα ασχοληθεί κυρίως με το κομμάτι που κάνει βίαιο τον Παναγιώτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πασίγνωστός τραγουδιστής εισβάλει στην σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αριστέα πάει στην Αρεόπολη για το κακό της Αθηνάς

Από την μία έχουμε τον Φίλιππο που αγαπά και σέβεται τις γυναίκες και καταδικάσει κάθε μορφή βίας και από την άλλη έχουμε τον Παναγιώτη που συμπεριφέρεται άσχημα στην Ολυμπία. Θα κάνει τα πάντα για να βάλει αυτόν τον ήρωα σε σκέψεις.

Η οικογένεια του Στεφανέα θα ηρεμήσει κάποια στιγμή; Μην ξεχνάμε πως υπήρξε και μία απόπειρα βιασμού προς τη Βασιλική!

Ναι, θα ηρεμήσει και μάλιστα σε αυτό βοήθησε και το ταξίδι στη Μαδρίτη. Είδαμε ωραίες σκηνές μεταξύ του Φίλιππου και του Στέφανου που επιτέλους τα βρήκαν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος σβήνει μπροστά στην Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππος και Βασιλική και στη ζωή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία κάνουν έρωτα στα χωράφια

Τους άξιζε μετά από όλα αυτά τα δεινά και το γεγονός ότι ένας παραλίγο να σκοτώσει τον άλλον.

Με την αρετή θα συνεχιστεί αυτή η έχθρα;

Είναι άλλη περίπτωση η Αρετή αλλά θεωρώ πως τελικά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Οπότε αναμένουμε. Το σίγουρο είναι ότι ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν. Θα ήθελα πολύ να δω την Αρετή κοντά στο ζευγάρι.

Το θέμα του παραλίγο βιασμό της βασιλικής έχει κλείσει

Εννοείται πως ο Φίλιππος είναι κάθετος. Θέλει να κυνηγήσει τον Γάκη και να τον κλείσει στην φυλακή. Όμως μην ξεχνάμε πως ο ήρωας μου είναι έξω με αναστολή και οποιαδήποτε κίνηση εναντίον του Γάκη μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στον αέρα η επιχείρηση της Μυρτάλης

Οπότε λειτουργεί με γνώμονα την ψυχραιμία του και τις συμβουλές της Χάιδώς και του Λυκούργου. Μέσα του πάντως θέλει να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος.

Η επιχειρηματική τους κίνηση θα στεφθεί με επιτυχία;

Ο Φίλιππος θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να πραγματοποιεί τα όνειρα της. Οπότε δεν το βλέπει και τόσο ως επιχειρηματική κίνηση, όσο σαν μία κίνηση αγάπης προς την γυναίκα του.

Η οικογένειά του θα μεγαλώσει;

Ε, κάποια στιγμή ευελπιστούμε πως θα γίνει κι αυτό.

Τέλος, ο Φίλιππος θα δει την μανούλα του νυφούλα;

Το θέλει πολύ. Πρώτα απ’ όλα για να μην είναι μόνη της. Για να έχει μία μόνιμη συντροφιά. Φαίνεται πως με τον καιρό θα την πείσει ο Λυκούργος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close