Η-Γη-της-Ελιάς-Χρυσούλα-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Χρυσούλα εξαπατά Ασπασία και Αρετή.

Κάτι για κάρμα ξέρω εγώ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη. Η Ευτυχία αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα στον Κουράκο ύστερα από πίεση που δέχεται με τις ερωτήσεις του για τον φόνο του Ανέστη. Από την άλλη «καίνε» την Αθηνά οι καταθέσεις του Κουράκου αλλά και της Ηρούς στη δίκη που μόλις ξεκίνησε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο 20/09/2022

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται ο Στέφανος στην Ισπανία

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της μετά τη δολοφονία της φίλης της, η Βιολέτα, ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Ωστόσο αυτή η συνάντηση θα βαφτεί με αίμα.

Η δολοφονία της Βιολέτας που γίνεται μπροστά στα μάτια του Λυκούργου κάνουν τον Κουράκο να αντιλαμβάνεται πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται! Σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς αθώους στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου;

Από την άλλη η Αγγελική σκορπίζει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, που έχει τρελαθεί μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο.

Στο μεταξύ ο Στάθης κάνει μία πρόταση στον Δημοσθένη. Του ζητά να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, σύμφωνα με το mediatime, αν και το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Η θέση της Αθηνάς επιβαρύνεται αφού οι καταθέσεις των μαρτύρων στη δίκη επιβεβαιώνουν τα γεγονότα.

Η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει. Ασπασία και Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Την ίδια ώρα, η Αρετή δέχεται να συνεταιριστεί με τον Θανάση. Η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close