Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική-Μαρίνα-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα έρθει η ανατροπή με την μικρή Αγγελική και τον πατέρα της.

Ας μην γίνει αυτό που φοβάμαι μόνο…

Η Αντιγόνη στη Γη της Ελιάς, από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε συμφωνήσει με τη Φανή να της δώσει τη μικρή Αγγελική. Ο πατέρας τής μικρής δεν έμαθε ποτέ ότι η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος. Δεν ξέρει ότι έχει ένα παιδί, όμως τα πράγματα αλλάζουν όταν εκείνος εμφανίζεται στη Μάνη!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ οι καταθέσεις κατά της Αθηνάς

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης παίρνει τα λεφτά του Δημοσθένη

Στο σπίτι των Βρεττάκων, παρότι έχουν συμβεί τόσα δυσάρεστα γεγονότα, η παρουσία και μόνο της μικρής Αγγελικής φτάνει για να τους δίνει χαρά. Η Αγγελική δίνει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αθωότητα και τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα είναι τρισευτυχισμένοι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θα πάρει το αίμα της πίσω μέσα στις φυλακές

Η-Γη-της-Ελιάς-Μικρή-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη δίνει στεγνά την Ευτυχία

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη περνάει ένα δράμα. Βλέπει την κόρη της να φωνάζει τον Μάνο μπαμπά και τη Μαρίνα μαμά, διακρίνει ότι έχει απίστευτα χαρίσματα και εκεί που δεν την ενδιέφερε καθόλου, αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα τον Στάθη με την Ράινα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Έτσι, αν και η μικρή δεν τη συμπαθεί, η Αντιγόνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Μάλιστα κάποια στιγμή στη σειρά του MEGA πηγαίνει από το σπίτι τού Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με την Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν.

Η ίδια ξεσπά σε κλάματα από την πίκρα της. Ο Ισίδωρος από τη μια την λυπάται αλλά από την άλλη η ζήλια της Αντιγόνης προς τη Μαρίνα και η σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, τον προβληματίζει και τον στενοχωρεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ζηλεύει τη Μαρίνα και προσπαθεί να κερδίσει την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης διστάζει να χωρίσει

Ο ίδιος φοβάται μήπως η Αντιγόνη κάνει κάποια ανοησία και αποκαλύψει στο παιδί ότι είναι η μητέρα του. Ωστόσο αυτό η Αντιγόνη δεν μπορεί να το κάνει. Όσο και να θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, δεν μπορεί και δεν θέλει να προχωρήσει σε δίκες, καθώς η παράνομη υιοθεσία και ότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι έξι άνθρωποι, γιατροί, μαίες και νοσοκόμες, την κρατάει όμηρο στη δυστυχία της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ένα βήμα πριν από την καταδίκη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 13 , 14 , 15 , 16 , 17

Τα πράγματα όμως σύντομα πρόκειται να ανατραπούν. Σε λίγο καιρό θα κάνει την εμφάνισή του ο βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής. Πρόκειται για έναν όμορφο και επιτυχημένο άντρα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη αυτού του παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Ιάκωβου φορά το δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται στη Μάνη για την Αντιγόνη και την Αγγελική

Είναι Έλληνας του εξωτερικού και φτάνει στη Μάνη για δουλειές. Όμως ο δρόμος του θα συναντηθεί τόσο με την Αντιγόνη όσο και με τη μικρή και από εκεί και πέρα οι ανατροπέs θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close