Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής. 

Θα μας πεθάνετε τον Άγιο Βασίλη της καρδιάς μας ρε;;; ΝΤΡΟΠΗ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Σύμφωνα με το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην Αντιγόνη, ότι έκανε μερικές επιπλέον εξετάσεις και οι γιατροί του είπαν πως έχει μόλις 6 μήνες ζωής. Η Αντιγόνη ξεσπάει σε κλάματα. Από την άλλη ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται για ακόμη μία φορά την Φανή και την μικρή Αγγελική στην Αθήνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και η μικρή Αγγελική για ακόμη μία φορά κλέβει τις καρδιές των δύο αντρών. Επίσης η Άννα παρακούει την εντολή της Μυρτάλης και γίνεται ένας χαμός στο ελαιοτριβείο. Προς έκπληξη της Μυρτάλης, όλοι παίρνουν το μέρος της Άννας και η Ιουλία γίνεται πολύ σκληρή μαζί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Το αγαπημένο ζευγάρι Βασιλική και Φίλιππος επιστρέφουν από τις διακοπές τους, πίσω στην Μάνη πιο ανανεωμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Χαίρονται που βλέπουν και πάλι την κ@ρη τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Ο Λυκούργος με την Χάιδω λένε στο ζευγάρι ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους και η Μαργαρίτα μετά από παρακολούθηση ανακαλύπτει ότι ο Αλέξης της λέει ψέματα. Δεν πηγαίνει στην Σπάρτη και στις συνεδρίες της ψυχολόγου, αλλά κάνει βόλτες μόνος του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Στα δυσάρεστα νέα είναι ότι μέχρι το φινάλε της σειράς ο Ιάκωβος δεν θα είναι στην σειρά. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πως έχει μόνο 6 μήνες ζωής και η πρώτη που το μαθαίνει είναι η Αντιγόνη. Αποφασίζει να φύγει για την Ισπανία, έτσι ώστε ο χαμός του να μην πικράνει κανέναν.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close