Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου. 

Αυτή η Αρετή, όσο είναι στην σειρά μας κάνει την ζωή δύσκολη. Έλεος πια!

Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Mαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική ακόμα και με τη Χρυσούλα και γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί άλλα κλάματα.

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθήνα ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς καθώς η μέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν μάταια να του φτιάξουν το κέφι. Η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο αλλά αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη παρόλες τις πιέσεις του.

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Χάιδω βοηθά το Λυκούργου να ξεπεράσει τη μετανάστευση του καλύτερου του φίλου ενώ παράλληλα οι ετοιμασίες για το γάμο του Φιλίππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα.

Ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική και εκείνη του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Μαρία και για το πως μεσολάβησε για την υιοθεσία πριν από έξι χρόνια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Εν τω μεταξύ ο Στάθης αμήχανος ρωτάει ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα. Η Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μία νύξη στο Δημοσθένη καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες.

Γρήγορα όμως καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί. Η τελευταία νύχτα πριν από το γάμο κυλάει ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Αυτός ο γάμος θα μας φέρει τύχη. Θα δεις ότι από δω και στο εξής δεν θα σας βρει καμιά συμφορά” του λέει και πλέον όλοι ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι ενώ η Αρετή τρώγεται επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Η οργή της χτυπάει κόκκινο και είναι έτοιμη να τινάξει το γάμο στον αέρα. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία την νύφη η οποία καταφθάνει πανέμορφη και συνοδευόμενη από το Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι Βρεττάκοι παίρνουν την μικρή Αγγελική

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων κάνοντας την Αρετή να βράζει από θυμό. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Βασιλική-

Όταν τα μυστήρια τελειώνουν όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close