Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε να Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Και άλλος χωρισμός ρε παιδιά;;; Οδυρμός και θρήνος στην γη της ελιάς πάλι ετοιμαστείτε…


Μια σπάνια και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μιλώντας για τον ρόλο του στην σειρά Η Γη της Ελιάς, την σχέση του με την Ισμήνη και το πως θα εξελιχθεί, αλλά και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Η Ημέρα του Κυρίου», στο θέατρο Σταθμός.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λίγο πριν μπει στην φυλακή

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλάει για την Γη της Ελιάς

«Ο ρόλος του Κωνσταντίνου, του ρόλου που υποδύομαι στην σειρά Η Γη της Ελιάς είναι κάτι πολύ προκλητικό για μένα, για να το φέρω εις πέρας. Φαντάζομαι πως στην σχέση Ισμήνης – Κωνσταντίνου θα υπάρξουν αρκετά σύννεφα. Ο Κωνσταντίνος κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό που κάποια στιγμή θα βγει στο φως», είπε ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στον ρόλο του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Όσο αναφορά τον ρόλο που υποδύεται στο θέατρο είπε, «Είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος με αθέμητα μέσα και υπάρχει ένα τραγικό μυστικό, ένα τραγικό γεγονός που επισκιάζει την σχέση του με την γυναίκα του».

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε ο Μάξιμος Μουμούρης για τον ρόλο του στην σειρά Η Γη της Ελιάς, την σχέση του με την Ισμήνη και το πως θα εξελιχθεί, σύμφωνα με το Youfly.com, αλλά και την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Σταθμός.

Αραγε θα χωρίσει μετά από αυτό Ισμήνη και Κωνσταντίνος; Το βλέπουμε να έρχεται

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close