Η Γη της ελιάς: Σφάζονται Ισίδωρος και Ιάκωβος

Η Γη της ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες  καθώς σφάζονται Ισίδωρος και Ιάκωβος.

Άντε πάλι όλη η Μάνη θα τους ακούσει… Ήρεμα βρε παιδιά μη  ξεσπάσει και εμφύλιος τώρα…

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρεττάκων στη Γη της Ελιάς είναι εκρηκτική. Και θέλει μόνο μία σπίθα για να γίνει η έκρηξη που θα ακουστεί σε όλη τη Μάνη και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα προκαλέσει συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Γη της ελιάς: Σφάζονται Ισίδωρος και Ιάκωβος

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η πανίσχυρη οικογένεια θα βρεθεί ξανά σε δίνη εμφυλίου. Κι αιτία γι’ αυτό θα είναι η αποκάλυψη του Ισίδωρου για τη διαθήκη του Ιπποκράτη, του αδελφού του και πατέρα της Μυρτάλης. Η οικογένεια θα συγκρουστεί, με τις εντάσεις στο σπίτι να είναι πολλές. Ο Ιάκωβος θα μάθει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει μαγειρευτεί, με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο Ισίδωρος, όπως σας αποκαλύψαμε, με τον φόβο πως πλησιάζει στον θάνατο ύστερα από δύο ανακοπές, μιλάει στην Ιουλία για την απάνθρωπη πράξη του να αλλάξει τη διαθήκη. Της αναλύει πως εκείνος είναι ο εγκέφαλος πίσω από το “μαγείρεμα” και πως σκοπός του ήταν να πέσει η περιουσία του αδελφού του σε καλά χέρια.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λίγο πριν μπει στην φυλακή

Η Γη της ελιάς: Σφάζονται Ισίδωρος και Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος σε Ιουλία- Εγώ άλλαξα την διαθήκη

Η Ιουλία γίνεται έξαλλη με όσα ακούει. Πώς να πιστέψει πως το ίδιο της το αίμα έσκαβε τον λάκκο της ανιψιάς της; Ένας μεγάλος καυγάς ξεσπά, με τον Ισίδωρο να κάνει τα πάντα, για να την ηρεμήσει. Της ζητάει χρόνο, για να διορθώσει το μεγάλο του λάθος.

Φυσικά, ένα τέτοιο μυστικό είναι πολύ μεγάλο για την Ιουλία. Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στον άλλο της αδελφό σύμφωνα με το iciao.gr , ζητώντας τη βοήθειά του. Μόλις ο Ιάκωβος μαθαίνει πως ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη, γίνεται έξαλλος. Πάντα τον υποπτευόταν, όμως μέσα του ευχόταν όλα να είναι ένα ψέμα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Η Γη της ελιάς: Σφάζονται Ισίδωρος και Ιάκωβος

Τα δύο αδέλφια θα συγκρουστούν άσχημα. Στη μέση θα βρεθεί η Μυρτάλη, η οποία ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα. Ο Ισίδωρος έκανε το λάθος να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του και όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close