Η Γη της Ελιάς: Τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων: Ο Ιπποκράτης ζει;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως μήπως τελικά Ο Ιπποκράτης ζει; Και τι γίνεται με τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Καλά το πήγαμε σε άλλη διάσταση…

Το νέο τρέιλερ μας βάζει σε σκέψεις… Το κύκλωμα συνεχίζει να απλώνει τα δίχτυα του παντού, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές.. Ακόμα και η οικογένεια Βρεττάκου αποδεικνύεται πως είναι μπλεγμένη με την μαφία, στην γη της ελιάς. Τί συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός βόμβα για Φίλιππο και Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έχει και καλή πλευρά

Όπως είδαμε, ο Λυκούργος εντοπίζει ένα τρέιλερ στον υπολογιστή του Κωνσταντίνου. Σε αυτό το βίντεο φαίνεται ένας άντρας να δένει τα μάτια μιας γυναίκας κι ύστερα να την δολοφονεί εν’ ψυχρώ.

Το βίντεο αυτό κάνει τον γύρω του διαδικτύου. Ο Λυκούργος το βλέπει και το στέλνει αμέσως στον αστυνόμο Κουράκο, με σκοπό να βρεθεί επιτέλους ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Μόνο που… στο βίντεο φαίνεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων! Το δαχτυλίδι αυτό, κειμήλιο της οικογένειας, το είχαν μόνο τα 4 παιδιά: Ο Ιπποκράτης, η Ιουλία, ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος. Τώρα, βρίσκεται στα δάχτυλα του ανθρώπου που σκοτώνει την νεαρή κοπέλα με βάναυσο τρόπο!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Δαχτυλίδι-Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Βρίσκεται κάποιος Βρεττάκος πίσω από αυτό ή μήπως τα μέλη της μαφίας επέλεξαν να κινηθούν έξυπνα, κατηγορώντας άλλους, στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Ποιος θα μπορούσε από την οικογένεια να είναι μπλεγμένος στην μαφία και να δολοφονεί εν ψυχρώ;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Η-Γη-της-Ελιάς-Δολογονία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Μάλλον ο Δημοσθένης έχει σκεφτεί πολλούς τρόπους για να καλύψει τα ίχνη του. Ένας από αυτούς είναι να βρήκε πιστό αντίγραφο από το δαχτυλίδι και να το φόρεσε στα δάχτυλα ενός δολοφόνου, σύμφωνα με το youfly, για να μπερδέψει τις αρχές.

Εμείς σας έχουμε και άλλες εκδοχες τις ιστορίας. Μήπως τελικά ο Ιπποκράτης ζει και κινει όλα τα νήματα; Και θα το τραβήξουμε και λίγο παραπέρα. Μήπως τελικά από πίσω είναι ο Κουράκος; Η μήπως ο γιος του Ιακώβου ζει και κρύβεται πίσω από όλη την Μαφία ; ΣΕ ΜΟΝΟ λίγες μέρες θα σας πούμε ποιος κρύβεται από πίσω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close