Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Καλέ θα ηρεμήσετε καθόλου;;; Μεγάλη εβδομάδα είναι ,μην τρώγεστε έτσι…

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Την ίδια στιγμή, ο Στάθης περνά ανέμελες στιγμές με την Εύα στην Αθήνα και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά από ποτέ. Κι ενώ ο Αποστόλης στέλνει λουλούδια στην Ευτυχία, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία, η Αρετή δείχνει να μην εγκρίνει πια την Ελένη και ο Στέφανος τη βάζει στη θέση της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Στο μεταξύ, η Βασιλική υπόσχεται στον Στάθη ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του διαζυγίου. Η Δίωξη Ναρκωτικών αρπάζει τον Θύμιο, τον συγκρατούμενο του Ανέστη, από το κελί του και τον ανακρίνει. Η Αρετή μαθαίνει από τη Χρυσούλα ότι ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής και καταρρακώνεται. Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα προτείνει στους Στεφανέους να αγοράσουν το θερμοκήπιο της Άννας για να τη βγάλουν από την αδιέξοδο.

Ο Μάνος φανερώνει στον πατέρα του όσα έμαθε για την Αντιγόνη και το παιδί που έδωσε για υιοθεσία. Στο άκουσμα όλων αυτών ο Ισίδωρος, θυμωμένος, την καλεί σπίτι του ζητώντας εξηγήσεις. Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της Αντιγόνης διαταράσσει τις ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου, καθώς ο Μάνος κι ο Ισίδωρος δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν για όσα έχει κάνει.

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία  Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντίδραση σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός και ότι εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις.

Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει μισθό στη Μέλπω κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Λίγο αργότερα, η Μαργαρίτα επιστρατεύει την Αθήνα και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των απόρων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά.

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θεωρεί προδότρια την Βασιλική και δεν θέλει να την βλέπει

Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά. Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της για να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη.

Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Κι ενώ ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντετέκτιβ, εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτάλη και την Ιουλία. H Ισμήνη, από την άλλη, της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί

Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να διαλέξει στρατόπεδο κι εκείνη του ανακοινώνει πως δεν σκόπευε να κόψει τις επαφές της με την Αντιγόνη. Η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της Αρετής απέναντί της.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεόραση, εκείνος όμως είναι δύσπιστος, γεγονός που την οδηγεί στην απόφαση να χωρίσουν. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με εκείνον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close