Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Ελένη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αρετή το χάνει τελείως και πιάνεται στα χέρια με την Ελένη. 

Αρετή, βάλε την ποδιά που δένει τα χέρια πίσω και κλείσου σε κάποιο ίδρυμα από μόνη σου μπας και βρούμε σωτηρία κοπελιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία – Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Είναι γνωστό ότι η Αρετή έκανε τα πάντα για να είναι ο Στέφανος μαζί με την Ελένη. Όμως φαίνεται πως ενώ η Αρετή έχει πείσει τον Στέφανο ότι ο πατέρας του και η αδερφή του είναι προδότες και εχθροί και πως μόνο αν τα χάσουν όλα θα πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει η Ελένη είναι η φωνή της λογικής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη μένει χωρίς οικογένεια

Η Γη της Ελιάς-Ελένη-

Λέει στον Στέφανο, πως πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος, πως πρέπει να απομακρυνθεί από την μητέρα του και να ξεκινήσει να βλέπει τα πράγματα πιο λογικά και αντικειμενικά. Φυσικά ο Στέφανος επηρεάζεται θετικά από την Ελένη και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την Αρετή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς

Η Αρετή γνωρίζει πως αν την παρατήσει και ο Στέφανος θα μείνει τελείως μόνη της και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύεται. Δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στην σχέση που έχει με τον γιό της. Έτσι η Αρετή πηγαίνει από το μαγαζί που δουλεύει η Ελένη και της ορμάει.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Οι δύο γυναίκες σχεδόν πιάνονται στα χέρια με την Αρετή να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Αυτό που δεν υπολόγιζε ήταν, ότι η Ελένη δεν είναι καμία κοπέλα που μασάει τα λόγια της. Βάζει την Αρετή στην θέση της και αυτό για την Αρετή σημαίνει πως ένας καινούριος εχθρός υπάρχει γι’ αυτήν στην Μάνη.

Η Γη της Ελιάς-Ελένη-Στέφανος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close