Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια.

Καλά θα φάμε και το 23…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς αναμένεται να δούμε συνταρακτικές εξελίξεις σχετικά με το ζευγάρι, που όλοι έχουμε αγαπήσει γιατί στα δύσκολα έδειχναν αντοχή.

Ο λόγος για τον Φίλιππο και τη Βασιλική, που έφεραν στον κόσμο το παιδάκι τους μετά από δυσκολίες, αφού όλοι είχαμε δει, πως η κοπέλα δεν είχε και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή και η Ειρήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση του Ισίδωρου για τον γάμο της Ιουλίας – Στάθη

Στα ευχάριστα, που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του 2023, το ζευγάρι θα μάθει τα πολύ ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της κοπέλας.

Ο Φίλιππος θα δείξει στην αρχή πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει για δεύτερη φορά την ευθύνη ενός παιδιού, ωστόσο η Βασιλική θα αγχωθεί καθώς την πρώτη φορά είχε βιώσει την όλη την κατάσταση πολύ δύσκολα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο παλιός Αλέξης

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στη φυλακή

Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι θα επισκεφτεί τον γιατρό και ο ίδιος θα τους κάνει γνωστό, κάτι που δε θέλουν με τίποτα να ακούσουν, αλλά είναι και αλήθεια.

Θα πρέπει να δώσουν βάση και πολύ προσοχή, κάτι που και το ζευγάρι καταβάθος ξέρει και για αυτό η Βασιλική θα έρθει ξανά σε πολύ δύσκολη θέση και ανασφάλεια…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαύρη η ζωή της Εύας

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβοι για την υγεία της Βασιλικής και του μωρού της

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε τραγικές εικόνες, ανάμεσα στον Δημοσθένη και την Ασπασία, αφού η πρώτη εδώ και χρόνια κρατάει μέσα της ένα μεγάλο βάρος…

Το αποτελέσματα από το τεστ DNA που έστειλε κρυφά η Ασπασία και τα αποτελέσματα έπεσαν σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια της Χάιδως και της Ασπασίας. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Άρα, αφού δεν είναι του Δημοσθένη, είναι του Πέτρου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόνος, γάμος και μίσος στα επόμενα επεισόδια στη νέα χρονιά

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία με μια βόμβα στα χέρια της

Η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Οι δύο γυναίκες, ωστόσο αποφάσισαν να μη μιλήσουν και να το κρατήσουν μυστικό. Η δε Ασπασία τρέμει μη μαθευτεί κάτι και φτάσει στα αυτιά του Δημοσθένη γιατί, όπως λέει, θα φτάσει το τέλος της.

Ωστόσο η Χάιδω έχει αποκαλύψει τα πάντα στον Λυκούργο και έχει ζητήσει τη συμβουλή του για το πώς πρέπει να χειριστεί το θέμα, κυρίως για ό,τι έχει γίνει με τον Φίλιππο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Μπορεί ωστόσο κανείς να μην λέει τίποτα, όμως η ώρα της αλήθεια θα φτάσει και ο Δημοσθένης θα μάθει τα πάντα… η αντίδραση του θα είναι αυτή που περίμενε η Ασπασία!

Θα τον καταρρακώσει και θα τον βγάλει εκτός εαυτού. Όλη του την οργή θα την ξεσπάσει πάνω στην Ασπασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Γενικά σε όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί με την Ειρήνη, φαίνεται πως με τον πατέρα της ειδικά δεν τα έχει καθόλου καλά. Είναι ένα παιδί αντιδραστικό, κλεπτομανής και λέει όλο ψέματα.

Όταν λοιπόν έρθει αυτή η στιγμή της αλήθειας, ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση θα σπάσει στο ξύλο την Ασπασία. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του απέναντι στην Χαϊδω; Τι θα κάνει η Ειρήνη μόλις ανακαλύψει ποιος είναι ο αληθινός της πατέρας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close