Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις της σειράς είναι καθηλωτικές καθώς ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Ο Μάνος έχει αποδείξει ότι μπροστά στο χρήμα δεν λογαριάζει τίποτα και η Αντιγόνη θα αποτελέσει άμεσο κίνδυνο για τα σχέδια του, κάτι που όχι μόνο δεν πρόκειται να δεχτεί, αλλά πού θα τον φτάσει στα άκρα. Η Αντιγόνη μπαίνει στο στόχαστρο του και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Ο Μάνος αρχίζει και ζορίζεται σχετικά με την περιουσία του πατέρα του.
Από τη μία ο Ισίδωρος είναι ανένδοτος στο να του περάσει ότι έχει και δεν έχει και από την άλλη σκέφτεται την Αντιγόνη, η οποία, αν και του έχει πει ότι δεν θέλει τίποτα από τα λεφτά τους, αυτός πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα.

Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη παίρνει στα χέρια της το αποτέλεσμα του τεστ DNA και αμέσως ενημερώνει τον Ισίδωρο:

Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Το αποτέλεσμα βγήκε και απλώς επιβεβαιώνει ότι εσύ είσαι ο πατέρας μου, του λέει και ο Ισίδωρος από τη μία τα χάνει αλλά από την άλλη δείχνει να το δέχεται και ίσως με λίγη χαρά. Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος αποφασίζει να μιλήσει στην οικογένειά του και να προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Ήδη η Μυρτάλη του έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιουλία το ίδιο και τελευταία και ο Μάνος με την υπόθεση της περιουσίας.
Μάλιστα μόλις τα μαθαίνει ο Μάνος γίνεται έξαλλος: Ωραία αποκτήσαμε μία ακόμα Βρεττάκου να βάλει χέρι στην περιουσία μας.
Συγχαρητήρια, μία χαρά Τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν πρόκειται ούτε να το δεχτώ Ούτε να το αφήσω έτσι προειδοποιεί τον πατέρα του.

Την ίδια στιγμή, με το αποτέλεσμα στο χέρι, η Αντιγόνη πηγαίνει στη Μαρίνα και της λέει τα νέα. Η Μαρίνα είναι ενθουσιασμένη, την αγκαλιάζει και της λέει πόσο χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, ενώ η Αντιγόνη της ζητάει μία χάρη: Σε παρακαλώ, μπορείς να ενημερώσεις εσύ τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA; Είμαι σίγουρη ότι δεν θα του αρέσει που είμαστε…. αδέλφια, την παρακαλεί και η Μαρίνα προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά και απλά ο Μάνος θέλει λίγο χρόνο να το αποδεχτεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα φαντάζεται η Μαρίνα και ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση, εισβάλλει στο ιατρείο της Αντιγόνης: Τι κάνεις ρε; Ότι και να κάνεις, Βρεττάκου δεν θα γίνεις ποτέ, ότι χαρτί και να παρουσιάσεις, της τονίζει και θέλω να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA και της το πετάει στο πρόσωπο.

Η Αντιγόνη εξαγριώνεται με αυτή του την αντίδραση: Ωραία, Αφού θέλεις πόλεμο θα τον έχεις. Κι αν μέχρι τώρα δεν ήθελα τίποτα, τώρα θα πάρω ότι ακριβώς μου ανήκει, του δηλώνει. Ο Μάνος ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, μέσα στα νεύρα του και την οργή του αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα και να βγάλει από τη μέση την Αντιγόνη. Θα πετύχει το σκοπό του να δεί νεκρή την Αντιγόνη;

Η Γη της Ελιάς:  Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Τι θα δούμε από την Κυριακή 28 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 86 (Κυριακή 28 Νοεμβρίου)

Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί… Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής.

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο. Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει. Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της…

Επεισόδια 87+88 (Δευτέρα 29 Νοεμβρίου)

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του. Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας. Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες. Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Επεισόδια 89+90 (Τρίτη 30 Νοεμβρίου)

Ο Φίλιππος βάζει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική. Η Μυρτάλη με την Αθηνά συζητούν την πρότασή της να της μεταβιβάσει το 25% της περιουσίας. Ο Ανέστης απολύει την Άννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με την Άννα να του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει λάδι κι ενημερώνει την Αθηνά. Η Μαργαρίτα μένει άφωνη όταν ο Ιάκωβος της αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο για να εξετάσει την εγκυρότητα της διαθήκης και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μάρθα έρχεται στη Μάνη και φέρνει τα πάνω κάτω

Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει. Ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου πως όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια. Ο Μάνος ζητά από τον Ανέστη να ξαναπροσλάβει την Ευτυχία και την Άννα κι εκείνος αναγκάζεται να συμωνήσει. Η Μυρτάλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων στην νέα εταιρεία καλλυντικών που ετοιμάζει με την Ισμήνη, κάτι που θα την οδηγήσει σε ακόμα μία σύγκρουση με την οικογένειά της. Η Χάιδω αντιμετωπίζει λιποθυμικό επεισόδιο κι η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό. Ο Φίλιππος ενημερώνεται για την κατάστασή της και τρέχει κοντά της. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη και της ζητά να παντρευτούν.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Επεισόδιο 91 (Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου)

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της. Αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

Επεισόδιο 92 (Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου)

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close