Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ορέστης δέχεται δολοφονική επίθεση.

Αν δεν τα φτιάξει με την Αθηνά, δεν κινδυνεύει…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του mega γη της ελιάς. Στα επόμενα επεισόδια ο Δημοσθένης δίνει εντολή θανάτου για τον Ορέστη ενώ η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Αλέξη καθώς την χτυπάει για πρώτη φορά.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ακόμη μια βδομάδα ο Δημοσθένης. Όπως αποκαλύψαμε ο άντρας έρχεται σε επαφή με το νέο κάτοικο της Αρεόπολης, τον Ορέστη Αντωνιάδη και απ’ τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι οπλοφορεί αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις του περιοδικού myTV ο γυμναστής από την Αθήνα μπαίνει στο στόχαστρο του αδίστακτου μαφιόζου ο όποιος αποφασίζει να ερευνήσει τα πάντα για τη ζωή και το παρελθόν του.

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πληροφορίες για το φινάλε της σειράς

Έτσι λοιπόν δίνει εντολή σε ανθρώπους του να ψάξουν και να βρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για τον Ορέστη καθώς πιστεύει ότι λέει ψέματα για την ταυτότητα του. Ο Δημοσθένης υποπτεύεται ότι ο άντρας είναι μυστικός αστυνομικός και γι’ αυτό βάζει δύο τσιράκια του να γίνουν η σκιά του και να παρακολουθούν κάθε του κίνηση.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Ορέστης ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να πάει στην Αθήνα. Τότε ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να τον δολοφονήσουν. Εκείνοι λοιπόν βρίσκονται στο κατόπι του και του στήνουν μια θανάσιμη ενέδρα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του αφεντικού τους.

Όμως ο Ορέστης το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να αντιδράσει. Χάρη στην οξυδέρκεια του και στην καλή του τύχη ο άντρας γλυτώνει από το καρτέρι θανάτου αλλά αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του κινδυνεύει και δε μένει άπραγος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η χαμένη αδερφή της Ασπασίας

Επιστρέφοντας στο χωριό πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και καταγγέλλει στον Κουράκο ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους. Ο αστυνόμος παίρνεις στα σοβαρά την καταγγελία του και αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Παράλληλα ο Δημοσθένης είναι έξαλλος και καταριέται που απέτυχε η απόπειρα δολοφονίας ενώ συνεχίζει να ερευνά τα πάντα γύρω από τον Ορέστη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close