Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά.

Τι τραβάς βρε Αθηνά και ‘συ…

Ο Στάθης με την Ιουλία συνεχίζουν να συγκρούονται:«Αποφάσισες να δουλεύεις 20 ώρες το 24ωρο! Τέλεια! Από το ένα άκρο, βρέθηκες στο άλλο! Αυτές τις υπερβολές σου δεν μπορώ! Τώρα σκοτώνεσαι από το ξημέρωμα μέχρι την άγρια νύχτα κι εγώ δεν σε βλέπω σχεδόν καθόλου!» «Ιουλία, βρες κάποιον με την δική σου οικονομική επιφάνεια, να είναι εισοδηματίας και να βολτάρετε όλη μέρα!»

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η χαμένη αδερφή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης καίει την καρδιά μιας γυναίκας

Την ίδια ώρα η αστυνομία ειδοποιείται για την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Μιχάλη. «Ο ιατροδικαστής είπε ότι το πτώμα σχεδόν δεν αναγνωρίζεται, αλλά μάλλον είναι ο κύριος εισαγγελέας…» Ο Ορέστης αφού τακτοποιείται στο σπίτι του βγαίνει έξω και πρώτα γνωρίζει την Αρετή. Ο Αλέξης είναι πολύ χαρούμενος και εξομολογείται στην Μυρτάλη τον νέο του φόνο:«Από σήμερα έχουμε μια έννοια λιγότερη μωρό μου! Μπορώ να αφοσιωθώ στο φινάλε της Αθηνάς χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι μου!

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη διώχνει τον Κωνσταντίνο μόλις τον βλέπει χωρίς να ξέρει

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κυνικά και με περηφάνια παραδέχεται τους φόνους του

Ο αγαπημένος μας εισαγγελέας, που έχωνε τη μύτη του σε όλα και μου πέταγε συνεχώς σπόντες.. Μας άφησε χρόνους! Ανατινάχτηκε λένε οι φήμες το αυτοκίνητό του! Άκου να δεις κάτι πράγματα που γίνονται στο χωριό μας! » «Υπήρχε ρίσκο.. να με ανακαλύψει και να με χώσει φυλακή! Είναι η πρώτη μας «δουλειά» μαζί, θα συνηθίσεις. Ξέρω τι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις.» Η Μυρτάλη παγώνει καθώς συνειδητοποιεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Η Ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το όπλο που καίει τον Ορέστη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του Δημοσθένη διαλύει την σχέση Ασπασίας-Ειρήνης

Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει: «Η Φανή Αναστασίου σου μεγάλωσε το παιδί, τώρα ανέλαβε ο Μάνος, η Μαρίνα και εγώ…. λιώνουμε για αυτήν! Αν νομίζεις ότι θα έρθεις να την πάρεις στα 11 για να την πας στην Αγγλία, είσαι βαθιά νυχτωμένη! Κορίτσι μου.. σε αυτή τη ζωή πάντα κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Αν θες το παιδί, ξέχνα την Αγγλία. Κάτσε εδώ.

Πήγαινε σε ένα δικό μας νοσοκομείο..» Εντωμεταξύ ο Κουράκος ενημερώνει την Αθηνά για την υπόθεση του Μιχάλη αλλά και για το ότι πιάστηκε ο τύπος που την απειλούσε τηλεφωνικά:«Λοιπόν, εντοπίσαμε ποιος σου κάνει τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Λέγεται Κούλης Σπανέας, δούλευε για τους Βρεττάκους.. Έχει ήδη συλληφθεί, με βάση την μήνυση κατά αγνώστου που είχες υποβάλει. Δεν θα σε ενοχλήσει ξανά..»

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και την λούζει με κατάρες

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης θα ερωτευτεί

Η Μυρτάλη είναι πολύ νευρική με τις τελευταίες εξελίξεις και ρωτάει τον Αλέξη αν αυτός ήταν που σκότωσε τον Νικήτα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι ο κρυφός δότης για τον Λυκούργο

Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία. Φτάνει στο σπίτι της Χάιδως και αγκαλιάζει τον Φίλιππο:«Ήρθα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Συγχωρεμένος κορώνι μου! Τα ξεχνάμε όλα! Νερό κι αλάτι!» Ο Φίλιππος μένει άναυδος, κοιτάει τη Βασιλική άναυδη και αυτή!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close