Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος λέει στην Ιουλία είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο.

ΟΟΟ τι σου είπεεε…. Ρε Κουράκο αντε πάγαινε από κει που ήρθες μας έπρηξες

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της ελιάς, δεν έχουν σταματημό! Το περιοδικό  Tv24 σας έχει σούπερ αποκλειστικό spoiler.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά κρίνεται ένοχη στο δικαστήριο

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος τα ξαναβρίσκουν και η Ευτυχία λυσσάει

Ο Κουράκος, που δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται την Ευτυχία, δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση που θα έδινε οριστικό τέλος στον γάμο του. Αν και μέσα του έχει την αίσθηση ότι «το γυαλί δεν ξανακολλάει», αποφασίζει να κάνει μια ακόμα προσπάθεια, δίνοντας μεγάλη πίκρα στην Ευτυχία!

Η αλήθεια είναι ότι ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Ιουλία, κι αυτή από την πλευρά της, ρίχνει νερό στο κρασί της και δέχεται να βρεθούν. Μάλιστα, επειδή αισθάνεται αυτή την ψυχρότητα από την πλευρά του, ρωτά τον Γιώργη:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

«Θέλω την αλήθεια, Γιώργη. Μήπως είσαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα;», τον ρωτάει. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος όμως αυτή τη φορά να πουν αλήθειες: «Ιουλία, δεν έχουμε κλείσει ένα χρόνο παντρεμένοι και δεν θα σου πω ψέματα. Τρεις μήνες χωρισμένοι δεν έχω πάει με άλλη γυναίκα, αλλά ναι, κάποια μου έχει καρφωθεί στο μυαλό», της ομολογεί και η Ιουλία δείχνει να πειράζεται.

Παράλληλα με τη σχέση της Ιουλίας με τον Γιώργη, δύο ακόμα ανθρώπων «παίζεται» η συναισθηματική τους ζωή. Για τον Στάθη που βλέπει την Ιουλία να κάνει ιππασία και λιώνει, αλλά και για την Ευτυχία που ονειρεύεται να είναι δίπλα στον αστυνόμο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Τα συναισθήματα της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ενώ η σχέση του Στάθη με την Εύα δεν πάει καθόλου καλά. Μάλιστα έρχεται ένα ακόμα περιστατικό όπου ο Στάθης ανακαλύπτει ένα ψέμα της, που δείχνει να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η σχέση τους πλέον ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

«Ας προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε αυτό που είχαμε», λένε, αν και ο Κουράκος με κάθε ειλικρίνεια της λέει γιατί φτάσανε σ’ αυτό το σημείο: «Ιουλία, μου είπες ότι ήξερα πώς είναι ο χαρακτήρας σου και σε παντρεύτηκα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόσωπο απο το παρελθόν που θα ταράξει την Χάιδω

Όχι Ιουλία, δεν ήξερα. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα του γάμου μας είδα τα ελαττώματά σου. Είδα ότι είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που θέλει να γίνονται τα πράγματα όπως θέλει η ίδια. Όμως ναι, ας προσπαθήσουμε και βλέπουμε», της λέει.

Η Άννα που μαθαίνει τα νέα, δεν αργεί να τα μεταφέρει στην Ευτυχία: «Ξέρω ότι δεν θα σου αρέσει αυτό που θα σου φιλενάδα, αλλά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι. Ο αστυνόμος δεν μας έλεγε προχθές ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος θα έρθει κοντά με την Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται την Άννα και την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος αφήνει την τελευταία του πνοή και η Αθηνά λυγίζει

Λοιπόν μπούρδες, ο Κουράκος τα ξαναβρήκε με την Ιουλία», την πληροφορεί και η Ευτυχία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία έχει στην κυριολεξία παγώσει την Ευτυχία, που είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους. Από την άλλη, η Ιουλία με τον Γιώργη παλεύουν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά η αμηχανία μεταξύ τους είναι έκδηλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close