Η-Γη-της-Ελιάς-Θανάσης-Αναστασία

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θανάσης κάνει έρωτα με την Αναστασία στα χωράφια.

ΟΟΟΟΟΟ ΑΡΕΤΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 0-1

Η ζωή της Αρετής άλλαξε στη Γη της Ελιάς όταν χώρισε οριστικά με τον Στάθη και εκείνος έφυγε από το σπίτι προκειμένου να συγκατοικήσει με την Εύα. Οι δυο τους πήγαν στα δικαστήρια και μάλιστα κατάφερε να του πάρει σχεδόν όλη του την περιουσία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

Η Γη της Ελιάς: Αρέτη και Ασπασία δηλητηριάζουν την βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά κρίνεται ένοχη στο δικαστήριο

Όπως έχουμε δει εδώ και δύο εβδομάδες που είναι στον αέρα η σειρά, η Αρετή έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Θανάση, ενός άνδρα που της ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον βοηθήσει με ένα μαγαζί που θέλει να ανοίξει.

Η Αρετή του τα έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνοντάς τα από την Ασπασία, και εκείνος της υποσχέθηκε πως θα την κάνει συνέταιρο στο μαγαζί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος τα ξαναβρίσκουν και η Ευτυχία λυσσάει

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Αυτό που δεν γνωρίζει ωστόσο η Αρετή, είναι πως ο Θανάσης έχει μία ερωμένη και αυτή δεν είναι άλλη από την Αναστασία, την οικονόμο της Αθηνάς, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί και τρίτη! Κάπως έτσι, θα προσπαθήσει να πάρει λεφτά, από όλες!

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θέλει να φάει την περιουσία της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Λίγο αργότερα συναντάει την Αρετή και ισχυρίζεται ότι τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και τη βάζει να του υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή παθαίνει καρδιακή προσβολή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Έτσι καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη, και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Ωστόσο δεν σταματάει εκεί και λίγο αργότερα προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close