Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης πρέπει να αποφασίσει.

Άι βρε πουλάκι μου παράτα τα

Ο Κουράκος δεν μπορεί να συγκρατήσει άλλο τα συναισθήματά του για την Ευτυχία και της αφήνει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αυτή το βρίσκει και καταλαβαίνει ότι είναι από εκείνον και νιώθει το πάθος της να μεγαλώνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή πατρότητας της μικρής Αγγελικής στο ίδρυμα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Το ίδιο μεγαλώνει και η αγωνία της Μαρίνας και του Μανού για την απόφαση που θα πάρει ο Σωκράτης σχετικά με την Αγγελική. Η Αντιγόνη κάνει ό,τι μπορεί για να τον μεταπείσει, προκαλώντας να σκεφτεί το καλό της κόρης τους και προτρέποντας τον να συμβουλευτεί έναν παιδοψυχολόγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η-Γη-της-Ελιάς-Σωκράτης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Κι αυτός όντως το κάνει όμως δεν παίρνει τις απαντήσεις που ήθελε και έτσι αμφιταλαντεύεται για το ποια είναι η πιο σωστή επιλογή. Πολύ σύντομα όμως θα πρέπει να πάρει την απόφαση του καθώς είναι μία επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στην Αθήνα.

Κι ενώ ο Σωκράτης ετοιμάζεται να φύγει κάποιος άλλος έρχεται στην Αρεόπολη και μάλιστα τελείως απροειδοποίητα. Πρόκειται για τον Κίμωνα τον γιο του Δημοσθένη και της Ασπασίας όποιος έρχεται ξαφνικά στο χωριό και δίνει μεγάλη χαρά στην οικογένειά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Στο μεταξύ το βράδυ τις προεκλογικής συγκεντρώσεις του Ισίδωρου ο εισαγγελέας κάνει ό,τι μπορεί για να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά εκείνη δεν μπορεί με τίποτα να τον δει με συμπάθεια κι έτσι οι προσπάθειες του πέφτουν στο κενό.

Την επόμενη, εκείνη, επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, της μιλά για αυτόν και η Μαρία την προτρέπει να τον συναντήσει και να του δώσω μία ευκαιρία…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close