Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους.

Ο Σωκράτης αν και παίδαρος θα τις κάνει τις γκάφες του μου φαίνεται…

Ο ερχομός του Σωκράτη στην Αρεόπολη έχει αναστατώσει την Αντιγόνη η οποία αδυνατεί να διαχειριστεί το γεγονός πως το παρελθόν που ήθελε να αποφύγει έχει μπει ξαφνικά στη ζωή της.

Πρώτα η κόρη της και τώρα ο πρώην σύντροφός της κινδυνεύει να τα τινάξει στον αέρα, όσα με κόπο είχε χτίσει αλλά όσο κι αν προσπαθεί να τους βγάλει απ’το μυαλό της δεν τα καταφέρνει. Ο Σωκράτης, μάλιστα, συνεχίζει να την τριγυρίζει προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αντιγόνη-Σωκράτης-Δρακόπουλος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Θέλει να ανοίξει δουλειές στη Μάνη πράγμα που σημαίνει πως έχει έρθει για να μείνει και η Αντιγόνη σκόπιμα κρύβει την σχέση που έχει με τους Βρεττάκους, πέρα όμως από τους επαγγελματικούς υπάρχουν και οι προσωπικοί λόγοι για τους οποίους ο Σωκράτης θέλει να παραμείνει στην Αρεόπολη.

Η Αλκμήνη έχει τραβήξει την προσοχή του και την πολιορκεί ζητώντας της να βγουν για φαγητό, η κοπέλα τελικά του λέει το ναι και το πρώτο της ραντεβού κυλά θαυμάσια εκείνος της δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του και εκείνη προθυμοποιείται να ξαναγυρίσει στη Μάνη την επόμενη κιόλας μέρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς-Αλκμήνη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Ο Σωκράτης λέει στην Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του στους Βρεττάκους, αφού θέλει να αγοράσει το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου. Η Μαργαρίτα όμως κάνει κι αλλού το διαμεσολαβητή αφού φροντίζει να ενημερώνει τον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης διεκδικεί την Αγγελική και φεύγουν Σουηδία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Αυτός δέχεται να πληρώσει και ταυτόχρονα ενημερώνει τον Στάθη ότι σκοπεύει να κρατήσει τα χρήματα της πράξης γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Η μόνη του παρηγοριά η Ιουλία με την οποία έχουν έρθει ξανά κοντά όπως φαίνεται η παλιά φλόγα σιγοκαίει ακόμη όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να σώσει το γάμο της με τον Κουράκο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close