Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια.

Πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά…

Μια ανάσα πριν την απόλυτη φρίκη θα κατέληγε η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής, λίγο μετά την απόπειρα αρπαγής του παιδιού τους, όταν ένας άγνωστος άντρας παρακολουθούσε την κοπέλα και όταν βρήκε την ευκαιρία επιχείρησε να την παρασύρει και να τη βιάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-Μωρό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βράδυ ο Φίλιππος με τη Βασιλική αποφασίζουν να βγουν για ποτό, αφήνοντας τη μικρή στη Χάιδω να την προσέχει.

Το ζευγάρι χαρούμενο που θα περάσει χρόνο μαζί, φτάνει στο μπαράκι και παραγγέλνει να πιει. Την ίδια ώρα, από μακριά ένας άγνωστος παρακολουθεί τη Βασιλική επίμονα και πίνει μονορούφι το δικό του ποτό, σαν να δείχνει πως έχει αγωνία για κάτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξανά χωρίζουν Ιουλία – Κουράκος και ο Γεωργίου τα φέρνει όλα τούμπα

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου

Η έξοδος του Φίλιππου και της Βασιλικής όμως δεν εξελίσσεται καλά αφού οι δυο τους καταλήγουν να διαφωνούν έντονα για ένα θέμα και στη συνέχεια να καβγαδίσουν έντονα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παρατάει σύξυλη τη Βασιλική, που βρίσκεται εκτεθειμένη σε μεγάλο κίνδυνο. Ο άγνωστος άντρας βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε και πλησιάζει τη Βασιλική, η οποία δείχνει πως θέλει κάπου να μιλήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στον ψυχιατρείο

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

«Ερωτικό καβγαδάκι;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Είναι ο σύζυγός μου, είχαμε μια διαφωνία». Στη συνέχεια εκείνος συστήνεται και κάθεται μαζί της να την κεράσει ένα ποτό.

Ξαφνικά η Βασιλική αρχίζει να μη νιώθει καλά και να θέλει να φύγει: «Πρέπει να φύγω», λέει, αλλά όταν κάνει να σηκωθεί παραπατάει και ο άγνωστος αυτός άντρας την κρατάει: «Θα σε γυρίσω εγώ σπίτι, πες μου πού μένεις», της λέει και τη βγάζει έξω όπου προσπαθεί να τη στριμώξει και να τη βιάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται μετά το ατύχημα Βασιλική & Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του εξαρχής. Η Βασιλική παλεύει με τις λίγες δυνάμεις που έχει να τον απωθήσει, ενώ στο μεταξύ, για καλή της τύχη, ο Φίλιππος μετανιωμένος που την άφησε έτσι, επιστρέφει να την πάρει πίσω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

 

Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Όταν βλέπει το σκηνικό, ορμάει πάνω στον άντρα αυτόν και αρχίζει να τον βαράει και να του φωνάζει: «Τι κάνεις, ρε αλήτη; Θα σε σκοτώσω, ρε».

Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει η αστυνομία που συλλαμβάνει τον τύπο, ενώ οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

«Συγγνώμη, αγάπη μου, που σε άφησα μόνη, σου τ’ ορκίζομαι ότι δεν θα το κάνω ποτέ ξανά», υπόσχεται ο Φίλιππος στη γυναίκα του μετανιωμένος. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού», ενώ το βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close