Η-Γη-της-Ελιάς-Δαχτυλίδι-Βρεττάκων-Μάνος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το δαχτυλίδι των Βρεττάκων  βρίσκεται στα χέρια του Μάνου

Και ο κλήρος πέφτει στον Μάνο 😂

Μια μυστηριώδης γυναίκα έρχεται στη Μάνη και συναντά τον Λυκούργο. Πρόκειται για την δικηγόρο του Ιάκωβου η οποία εξουσιοδοτημένη από τον ίδιο ανακοινώνει την πολύ δυσάρεστη είδηση ότι ο Ιάκωβος Βρεττάκος δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Αυτή είναι η τέφρα του την οποία με είχε εξουσιοδοτήσει να την παραλάβετε εσείς μαζί με κάποια ακόμη πράγματα και επιστολές.“, του λέει. Ο Λυκούργος καταρρέει με όσα ακούει και παράλληλα σκέφτεται πως θα βρει τη δύναμη να μεταφέρει όλα αυτά στους Βρεττάκους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα

Ο Ιάκωβος ορίζει πληρεξούσιο διαχειριστή της περιουσίας του τον Λυκούργο ενώ αφήνει και χειρόγραφη διαθήκη σύμφωνα με την οποία όλη την περιουσία του, κινητά και ακίνητα τα δίνεις στην Ιουλία. Ωστόσο το δαχτυλίδι του, το αφήνει στο Μάνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια

Όπως θα δούμε ο Ιάκωβος όλο αυτό τον καιρό βρισκόταν στα νοσοκομεία και στα χειρουργεία ενώ το τελευταίο διάστημα είχε καταπέσει. Ωστόσο είχε προβλέψει να δώσει το κινητό του σε ένα συνεργάτη ώστε κατά καιρούς να στέλνει τα γνωστά μηνύματα που ξέρουμε, ότι είναι σε διακοπές και να μην τον ενοχλούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

 

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Ο Λυκούργος με πόνο ψυχής παίρνει την τέφρα του αδελφικού του φίλου και πηγαίνει στο σπίτι το Βρεττάκου να την παραδώσει και να τους ενημερώσει για όλα. “Εδώ βρίσκεται ο Ιάκωβος” τους λέει με δάκρυα στα μάτια και όλοι παγώνουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close