Η-Γη-της-Ελιάς-Ηρώ

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ.

Ααα την είχαμε ξεχάσει αυτήν 😂😂

Η Ηρώ Καπράλου από την πρώτη κιόλας ημέρα που εμφανίστηκε στη Μάνη και στη «Γη της ελιάς» δείχνει αποφασισμένη να καταστρέψει την Αθηνά, να την εκδικηθεί για τη σχέση με τον αδερφό της και να πάρει μέρος της περιουσίας της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξανά χωρίζουν Ιουλία –  Κουράκος και ο Γεωργίου τα φέρνει όλα τούμπα

«Θέλω να σαπίσεις στη φυλακή», φωνάζει από την πρώτη στιγμή και βάζει στο μάτι την περιουσία των Βρεττάκων! Στη συνέχεια, απόλυτα ικανοποιημένη από την έκβαση της δίκης και την ισόβια καταδίκη της Αθηνάς Νομικού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στον ψυχιατρείο

Προσπαθεί με σατανικούς τρόπους να μην αφήσει κανένα «παράθυρο» ανοιχτό ώστε κάποια στιγμή να αποδειχθεί η αθωότητά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Πληρώνει ψευδομάρτυρες και στήνει παγίδες στην οικογένεια Βρεττάκου προκειμένου να βάλει χέρι στα χρήματά τους, πολύ σύντομα όμως θα πληρώσει για όλα και θα αποκαλυφθεί το πραγματικό της πρόσωπο, για να βρεθεί κι εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close