Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα.

Μαρίνα η μόνη λύση είναι να την πιάσεις απο το μαλλί τέλος…

Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα , Η Μυρτάλη αρχίζει να υιοθετεί την στάση και την συμπεριφορά του πατέρα της, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τις φίλες της να την προειδοποιούν ότι θα καταλήξει και θα μείνει ολομόναχη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η προκλητική στάση της κοπέλας γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή με αποτέλεσμα να αρχίσει να απομακρύνει από κοντά της,  τις καλές τις φίλες.

Η αρχή γίνεται με την  Ισμήνη η ποια φτάνει στο σημείο να διαλύσει ακόμα και την συνεργασία τους ,ενώ ακολουθεί η φίλη χρονών και γυναίκα του ξαδέρφου της του Μανού, η Μαρίνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης ξεκινά για την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Όλα αρχίζουν όταν η Μυρτάλη νιώθοντας αποξενωμένοι από όλους βρίσκει παρηγοριά στον Αλέξη με τον οποίο κάνει ακόμη μία φορά έρωτα. Στη συνέχεια εκμυστηρεύεται όσα συνέβησαν στην Μαρίνα, η οποία εξοργίζεται καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα πέρασε η φίλη της στο παρελθόν εξαιτίας του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξανά χωρίζουν Ιουλία – Κουράκος και ο Γεωργίου τα φέρνει όλα τούμπα

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου

Η Μαρίνα έρχεται σε έντονη σύγκρουση μαζί της  και η Μύρταλη κρατάει επιθετική στάση απέναντι της και η φιλία τους διαλύεται καθώς ανταλλάζουν και σκληρά λόγια για πρώτη φoρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close