Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Στάθη και Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον οριστικό χωρισμό του Στάθη και της Εύας.

Μάλιστα…. Ιουλία αγάπη μου έλα πάρε με από δω μυρίζομαι…

Η Εύα και ο Στάθης, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο, γοητεύτηκαν ο ένας από την παρουσία του άλλου και σταδιακά κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Κι ενώ η γυναίκα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατάει απέναντί της, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του. Σύντομα σύμφωνα με τις αποκλειστικές εξελίξεις που σας εξασφάλισε το περιοδικό my TV, η Εύα συνειδητοποιεί και αποδέχεται πλέον ότι ο Στάθης δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ έτοιμος για να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση τους και παίρνει μία σημαντική απόφαση γι’ αυτήν.

Του ανακοινώνει ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να χωρίσουν. Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Στάθη, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις, καθώς επίσης να το σκεφτεί ξανά. Ακόμη, την κατηγορεί έμμεσα ότι με αυτό τον τρόπο δείχνει να μη σέβεται τα όρια που έχει θέσει από την αρχή. Αλλά μάταια.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αναβάλλουν τον γάμο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Εύα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει για λίγο καιρό από τη Μάνη, παίρνοντας το χρόνο της, για να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητες της αλλά και τι θέλει να κάνει από δω και στη ζωή της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close