Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-Κωνσταντίνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος αναβάλλουν τον γάμο. 

Μα τι κελεπούρι ετοιμάζεσαι να χάσεις ρε Ισμήνη…(πλάκα κάνουμε)

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη είναι έτοιμοι να παντρευτούν και φαίνεται πως η αγάπη τους είναι ακλόνητη. Ετοιμάζουν μάλιστα το σπίτι τους, έτσι ώστε να μείνουν μαζί μετά τον γάμο. Κι ενώ η ευτυχία ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους, τα πρώτα σύννεφα στην σχέση δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη-

Βλέπετε το να χτίσεις ένα σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση και μερικά προβλήματα θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με τις εργασίες στο νέο σπίτι. Αυτό, σε συνδυασμό με μερικά ακόμη έντονα προβλήματα στην σχέση τους, θα κάνει τους δύο ήρωες να συγκρουστούν έντονα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Οι καυγάδες θα είναι πολλοί στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς. Μία για το σπίτι, μία για προβλήματα της καθημερινότητας ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη θα καυγαδίζουν συνεχώς ξεσπώντας ο ένας τα νεύρα του στον άλλον.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Αυτό θα φέρει το ζευγάρι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα. Σκέφτονται πως ίσως να είναι καλύτερο να αναβληθεί ο γάμος μέχρι να βάλουν και πάλι την ζωή τους σε μία σειρά και να ξανά βρουν τις παλιές τους ισορροπίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν

Φαίνεται όμως πως ακόμη και μετά την αναβολή του γάμου οι εντάσεις για το ζευγάρι δεν θα σταματήσουν. Αυτό προκαλεί ερωτηματικά στους τηλεθεατές τα οποία θα μας λυθούν πολύ σύντομα. Θα παντρευτούν τελικά ή μήπως ένας νέος χωρισμός θα έρθει στην γη της ελιάς; Αναμένουμε για τις εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close