Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Δημοσθένης. 

Εμείς θα το δούμε…Ποιος δεν θα το δει αυτό το τρομερο μυστικο είναι το θέμα

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ήδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ κάποια πράγματα πρέπει ν’ αλλάξουν».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Το ίδιο γίνεται και από την πλευρά του Στάθη, ο οποίος από τη μια τον ενημερώνει ότι το σπίτι του είναι έτοιμο και από την άλλη ότι τον περιμένει να μιλήσουν για να του αναλάβει τις ελιές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Πότε όμως θα δούμε τον Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) να πατάει τη… γη της ελιάς; Σύμφωνα με το TV24, ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά στο τέλος του μήνα και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές!

Υπάρχει μάλιστα ένα παρασκήνιο γύρω από το ποιος θα ενσάρκωνε τον συγκεκριμένο ήρωα, καθώς ο Κούλλης Νικολάου είχε αρχικά αποφασίσει να μην μπει σ’ αυτή τη σειρά καθώς είχε πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενώ μια επίσης σκέψη ήταν να μην «ταυτιστεί» με έναν τόσο κακό χαρακτήρα, όπως είναι ο Δημοσθένης Καπερνάρος.

Θυμόμαστε όλοι τον Ματθαίο στο «Μπρούσκο» ή τον Μιλτιάδη Μαρόγλου στις «8 λέξεις» ή πώς «έκλεψε» τις καρδιές όλων ως αστυνόμος Δημήτρης στο «Τατουάζ». Τώρα μιλάμε για έναν κόντρα ρόλο από όλους όσους έχει κάνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Έναν ρόλο που μπορεί άνετα οι τηλεθεατές να τον μισήσουν. Όμως φαίνεται ότι αποφάσισε, έστω και την τελευταία στιγμή, να το τολμήσει. Κι έτσι θα τον δούμε στον ρόλο του Δημοσθένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος ζούσε για πολλά χρόνια στον Πειραιά και είναι ένας πάρα πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ζει με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, την Ασπασία Καπερνάρου (εδώ να πούμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχε βρεθεί η ηθοποιός που θα την υποδυθεί.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Ωστόσο κρατάμε μια επιφύλαξη διότι καθόλου δεν αποκλείεται να δούμε τη Βαρβάρα Λάρμου). Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα.

Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Απέναντι στην οικογένειά του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την οικογένειά του είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Γιατί όμως ένας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας με μια τέλεια οικογενειακή ζωή αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στη Μάνη; Εκεί, λοιπόν, κρύβεται και το μεγάλο μυστικό του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Ο λόγος για τον οποίο γυρίζει στη Μάνη, ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου και θα φέρει τεράστιες ανατροπές και μάλιστα σε πρόσωπο που είναι υπεράνω υποψίας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close