Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη. 

Με τόσους εχθρούς…ποιοι δεν θα έδιναν είναι το σωστό ερώτημα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου και του Δημήτρη είναι τεταμένες. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η τελευταία ληστεία του Δημήτρη. Ο Κωνσταντίνος είναι τόσο έξαλλος που ο Δημήτρης έδρασε υπογείως χωρίς να ενημερώσει τον Κωνσταντίνο, που τον καλεί στο γραφείο του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Έξαλλος του λέει πως απαιτεί από τον Δημήτρη τα λάφυρα της ληστείας και μετά δεν θέλει να τον ξανά δει στα μάτια του. Ο Δημήτρης βρίσκεται στρυμωγμένος από τον Κωνσταντίνο αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπακούσει την εντολή του Κωνσταντίνου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Ο Δημήτρης τυφλωμένος από την απληστία και την ματαιοδοξία δεν σταματά εκεί. Πηγαίνει στην Αθηνά και την απειλεί πως αν δεν του δώσει ακόμη ένα υπέρογκο ποσό θα ομολογήσει σε όλους την αλήθεια για την σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Ο Δημήτρης λοιπόν χωρίς καμία αμφιβολία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και όλα τους είναι επικίνδυνα. Στα επόμενα επεισόδια της γης της ελιάς θα δούμε τον Κωνσταντίνο να δίνει δολοφονική εντολή για τον Δημήτρη και ο Δημήτρης πέφτει νεκρός.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν

Ταυτόχρονα και ο Αλέξης ρισκάρει πολλά. Το μυαλό του όσο πάει θολώνει και περισσότερο και κλείνεται στον εαυτό του. Τα κατορθώματά του φτάνουν στον σύλλογο Ψυχολόγων και χάνει και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του

Αυτό ήταν και το τελειωτικό του χτύπημα. Θολωμένος όπως ήταν αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή του με την Μαργαρίτα να μπαίνει στο δωμάτιο τελευταία στιγμή. Θα καταφέρει να τον σώσει ή θα είναι πολύ αργά; Θα δούμε στην συνέχεια. 

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-Κωνσταντίνος-

Close