Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τον Αλέξη.

Η Μαργαρίτα είναι μεγάλο μαχήμι. Αυτό σημαίνει Μ Α Ν Α.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο

Σε παλαιότερο spoiler σας είχαμε αποκαλύψει πως η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί πως ο Αλέξης όχι μόνο δεν παίρνει την αγωγή του αλλά όταν της λέει ότι θα πάει στις συνεδρίες με τον ψυχολόγο, στην πραγματικότητα της λέει ψέματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Η Μαργαρίτα νιώθει μετά από αυτή την αποκάλυψη να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να βοηθήσει το παιδί της και είναι πραγματικά σε απόγνωση. Παίρνει λοιπόν την απόφαση να κάνει κάτι που θα την πονέσει πολύ, αλλά το βρίσκει ως την μόνη λύση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Θέλει να απομακρυνθεί από τον Αλέξη και να ξεκινά να αδιαφορεί γι’ αυτόν έτσι ώστε ο Αλέξης να νιώσει τελείως μόνος του και να αποφασίσει να ακούσει την μητέρα του. Σταδιακά λοιπόν απομακρύνεται και εγκαταλείπει τον Αλέξη με βαριά καρδιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικό-Θρήνος στο τραγικό φινάλε της σειράς

Ο Αλέξης το καταλαβαίνει και όσο κι αν προσπαθεί να της τραβήξει την προσοχή δεν το καταφέρνει. Έχει συχνά ξεσπάσματα που πονούν ακόμη περισσότερο την Μαργαρίτα, όμως η δεύτερη δεν λυγίζει συνεχίζοντας το σχέδιό της.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό του συγκλονίζει

Στο μεταξύ ο Αλέξης, φαντασιώνεται την Μυρτάλη να του λέει πως κανείς δεν τον αγαπάει και πως θα μείνει μόνος του, κάνοντας τα ξεσπάσματά του ακόμη πιο έντονα. Όμως στο τέλος φαίνεται πως ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο και θέλει να μιλήσει με την μητέρα του ανοιχτά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καταρρέει

Της λέει πως δεν είναι σε θέση να δεχτεί ακόμη μία απόρριψη μέσα από την οικογένεια. Η Μαργαρίτα του λέει πως αν δεν θέλει να την χάσει θα πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του κανονικά και να παρακολουθεί τις συνεδρίες του, αλλιώς δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί μαζί του.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Ο Αλέξης θορυβημένος από την απειλή της μητέρας του αποφασίζει να αλλάξει. Ξεκινά την αγωγή του και ξεκινά να είναι συνεπής με τις συνεδρίες του. Θα καταφέρει να παραμείνει συνεπής στην υπόσχεσή του για πάντα; Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close