Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη. 

Αχ αυτός ο Δημοσθένης, θα μας κάνει να ξεχάσουμε πόσο αντιπαθητική είναι η Αρετή!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος καταρρέει

Ο Δημοσθένης καταφτάνει στην Μάνη και είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο φιλήσυχος άνθρωπος με το προσωπείο του ευυπόληπτου πολίτη, που όμως στην πραγματικότητα είναι ένας μαφιόζος και αρχηγός του κυκλώματος που τρομοκρατεί την Μάνη, μέχρι τώρα καταφέρνει κάθε του σχέδιο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το παιδί του Κουράκου

Αποφασίζει να φτάσει στην Μάνη για να δει τις “επιχειρήσεις” του από κοντά, αφού τον τελευταίο καιρό ο Κωνσταντίνος κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Γνωρίζει ότι σε μία τόσο μικρή κοινωνία, όπως είναι αυτή της Αρεόπολης, ο μόνος τρόπος για να μην κινήσει υποψίες είναι να βρει συμμάχους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Είναι να καταφέρει να πείσει όλο το χωριό, πως ο Δημοσθένης είναι ένας επιτυχημένος αλλά έντιμος άντρας που μπορεί ο καθένας να στηριχθεί πάνω του. Αρχικά λοιπόν κερδίζει την εμπιστοσύνη των πλέον συχωριανών του κάνοντας δημόσιες σχέσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

Έπειτα αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος και να σταθεί απέναντι από τον Ισίδωρο. Στο πλευρό του ο Δημοσθένης έχει και τον Στάθη, ο οποίος αγαπάει πολύ τον ξάδερφό του και νιώθει πως του χρωστάει χάρη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δώσε μου μια ευκαιρία για να επανορθώσω

Βλέπεται ο Δημοσθένης, ήξερε από την αρχή ότι είχε ανάγκη τον Στάθη. Ο Στάθης είναι ένας έντιμος άντρας, που όλοι στην Αρεόπολη τον σέβονται και τον εκτιμούν, οπότε αν ο Στάθης έδειχνε εμπιστοσύνη και στήριξη στον Δημοσθένη, όλη η Αρεόπολη θα το έκανε.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εγκαταλείπει τον Αλέξη

Στην αρχή προσπαθεί να ξανά φτιάξει τον γάμο του Στάθη με την Αρετή. Όταν όμως βλέπει πως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν βρίσκει σύμφωνο τον Στάθη αλλά τον απομακρύνει κιόλας, αποφασίζει να αλλάξει στρατηγική. Του λέει πως επειδή καταλαβαίνει πως μετά την δίκη με την Αρετή έρχεται δύσκολα οικονομικά θα τον βοηθήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο

Η Αρετή έχει καταφέρει να του πάρει τα κτήματα και ο Δημοσθένης του προσφέρει με…χαρά κάποιους από τους ελαιώνες του. Με αυτόν τον τρόπο ο Στάθης μπορεί να γίνει και πάλι αφεντικό του εαυτού του και να διορθώσει τα οικονομικά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Ο Στάθης εκτιμά πολύ την κίνηση του ξάδερφού του και αποφασίζει να τον στηρίξει και στην προεκλογική του εκστρατεία και σε ό,τι άλλο έχει ανάγκη ο Δημοσθένης. Όμως ο Δημοσθένης πίσω από αυτήν την κίνηση δεν θέλει μόνο να πάρει τον Στάθη με το μέρος του.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Θέλει να κάνει τον Στάθη να εξαρτάται οικονομικά από τον Δημοσθένη σε τέτοιο σημείο που να τον γονατίσει. Έτσι ακόμη κι αν ο Στάθης ανακαλύψει την αλήθεια με κάποιον τρόπο, να μην μπορεί να πάει κόντρα στον Δημοσθένη. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close