Η Γη της ελιάς :  Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Η Γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές – Είναι η φυλάκιση της Αντιγόνης είναι το κλειδί του γρίφου;

Ε μα κάτι γίνεται εδώ ρε παιδιά…Για να δούμε, οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες…

Μία ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στη Γη της Ελιάς. Αυτή τη φορά όχι στη Μάνη, όπου είναι το επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά η Αττική. Και συγκεκριμένα το Σούνιο.

Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Την ώρα που οι Βρεττάκοι βρίσκονται σε νέο εμφύλιο και όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δίκη του Φίλιππου ένα μυστικό έρχεται στο φως. Μάλιστα, είναι ικανό να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αλλά και να δημιουργήσει νέες συνεργασίες. Οι οποίες, αν μη τι άλλο, θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση.

Θα δούμε λοιπόν ότι η Μαρία και η Αντιγόνη συνδέονται με ένα ένοχο μυστικό κι ένα πολύ έντονο παρελθόν. Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Αντιγόνη θα φύγει από τη Μάνη. Θα πει ότι θα πάει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στο Σούνιο, θέλοντας να δει από κοντά την αγαπημένη της Μαρία.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνάντηση θα προκαλέσει αίσθηση στους τηλεθεατές. Η Μαρία θα της ανοίξει την πόρτα και θα την υποδεχτεί στο σπίτι της. Οι δυο τους κρύβουν πολλά και ήρθε η ώρα να τα συζητήσουν, μετά από πάρα πολύ καιρό.

Όλα δείχνουν πως το μυστικό που συνδέει την Αντιγόνη και την Μαρία, στη Γη της Ελιάς, έρχεται από τις φυλακές. Ένα πρόσωπο-κλειδί έχει φέρει κοντά τις δύο γυναίκες. Δεν αποκλείεται σε αυτή την ιστορία να μπλέκεται και η μητέρα της Αντιγόνης, πρώην σύντροφος του Ισίδωρου.

Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, μετά από αυτή τη συνάντηση σύμφωνα με το iciao.gr . Μία παράλληλη ιστορία θα ξετυλιχθεί και όλα θα αλλάξουν ριζικά. Τι θα συμβεί όταν η Αθηνά μάθει για αυτή τη σχέση της Μαρίας με την Αντιγόνη; Και πόσο θα επηρεαστεί η ζωή των Βρεττάκων, στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: Η Αρετή δέρνει άσχημα την Εύα

Μήπως η Αντιγόνη είχε φυλακιστεί στο παρελθόν; Ή μήπως η Αντιγόνη δεν είναι αυτή που γνωρίζουμε; Φαίνεται πως το σταυρουδάκι-τατουάζ θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close