Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Η Γη της ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη. 

Τι να κάνει το κορίτσι το ξεφτίλισε η τρελό Αρετή…  Φύγε Εύα και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου … Αντέ να ανοίξει ο δρόμος να τα ξαναβρει ξανά Στάθης και Ιουλία. Αντέ μανίτσαμ

Μπορεί να ζει έναν τεράστιο έρωτα στη Γη της Ελιάς, αλλά η Εύα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει για πάντα τη Μάνη. Ο Στάθης είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά, αλλά καταλαβαίνει ότι το κλίμα για εκείνη είναι πολύ βαρύ.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χωρίζει Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Ο Στάθης ουσιαστικά εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την Αρετή. Και η τελευταία δεν δείχνει διατεθειμένη να του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο. Ίσα ίσα που σε κάθε ευκαιρία κάνει ρεζίλι την Εύα, η οποία δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Λογικό είναι λοιπόν να κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της με τον Στάθη.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, σύντομα Αρετή και Εύα θα πιαστούν μαλλί με μαλλί. Όμως η κόντρα τους δεν θα σταματήσει εκεί. Η Αρετή έχει βγει πλέον εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να διασύρει την Εύα σε όλη τη Μάνη, δίχως τέλος! Η οργή της είναι τεράστια και ο πόνος της μεγάλος.

Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Μόλις η Χρυσούλα την ενημερώσει πως η Εύα Δήμα, η νέα πολιτικός μηχανικός της Αρεόπολης, είναι η ερωμένη του Στάθη, η Μανιάτισσα θα βγει από μέσα της! Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα πάει έξω από το σπίτι που νοικιάζει και θα ξεκινήσει έναν ατελείωτο καυγά.

Μόλις η Εύα ανοίξει την πόρτα, η Αρετή θα ορμήξει και θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Αμέσως μετά θα της ρίξει ένα δυνατό χαστούκι, με τις δύο ηρωίδες να μάχονται δίχως έλεος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Ο Στάθης εντοπίζει την αγαπημένη του τραυματισμένη και σε άσχημη κατάσταση. Τρέχει να βάλει την πρώην σύζυγό του στη θέση της, αλλά εκείνη τον έχει διώξει οριστικά από το σπίτι τους. Η Αρετή είναι εξοργισμένη, με αποτέλεσμα ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνη και την Εύα να γίνεται αντιληπτός σε όλη τη Μάνη.

Πράγματι, η Εύα δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει πλέον σύμφωνα με το iciao.gr . Μόλις επισκεφτεί το καφενείο και συναντήσει την Αρετή, ένας νέος καυγάς θα ξεσπάσει.

Δείτε επίσης ; Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Η Γη της ελιάς: Η Έυα έτοιμη να φύγει από την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα λογικά της

Η Αρετή θα φωνάξει σε όλο τον κόσμο πως είναι αντροχωρίστρα, ρίχνοντας ατελείωτες κατάρες! Θα βγει στους δρόμους και θα ωρύεται για την Εύα Δήμα, για τη γυναίκα που “κλέβει άντρες”.

Η παράνοια της Αρετής θα χτυπήσει κόκκινο. Η Εύα θα αισθανθεί μεγάλη ντροπή. Η Μάνη δε τη χωράει πια…Εάν ο πόλεμος που δέχεται δε σταματήσει, τότε θα αναγκαστεί να φύγει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close