Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως σε τραγική κατάσταση οδηγείται στο νοσοκομείο ο Λυκούργος.

Ωχ βρε Λυκούργο μου περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση…

Ο Λυκούργος, αποφασισμένος να αλλάξει τρόπο ζωής, ξεκινάει μια εξαντλητική δίαιτα, στην γη της ελιάς. Ο ίδιος θέλει να αποβάλλει από πάνω του οτιδήποτε τοξικό και να γίνει ξανά όπως ήταν νέος.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα τον προειδοποιούν να σταματήσει αυτό που κάνει, καθώς βλάπτει την υγεία του. Εκείνος δεν ακούει κανέναν και συνεχίζει τη δίαιτα, αγνοώντας τις συνέπειες που ακολουθούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται το τέλος της Μυρτάλης

Σε πολλούς μπορεί να φαίνεται αστείο, όμως δεν είναι. Ο Λυκούργος σύντομα θα χάσει τις αισθήσεις του και θα οδηγηθεί σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο. Όσοι γελούσαν στην αρχή και τον πείραζαν, τώρα θα φοβηθούν…

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα θα σπεύσουν στο πλευρό του. Ο Φίλιππος θα κάνει τα πάντα για να τον φροντίσει, όμως θα είναι μάταιο. Ο Λυκούργος θα χάσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση θα είναι τραγική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Αυτό θα είναι ένα ακόμη χτύπημα για την Χάιδω. Μετά την Κατερίνα, η οικογένεια Στεφανέα καλείται να αντιμετωπίσει κι άλλες δυσκολίες.. Μία από αυτές είναι, φυσικά, η δίαιτα του Λυκούργου, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Θα καταφέρει να συνέλθει σύντομα ο πρωταγωνιστής ή θα βγουν στην επιφάνεια κι άλλα προβλήματα υγείας που δε γνώριζε πως είχε; Η αγωνία κορυφώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close