Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το Θερμοκήπιο των Στεφανέων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων.

Χάιδω…σκέψου πως έχεις οικογένεια μην φτάσεις στα άκρα…

Η Χάιδω με τη Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι την Ολυμπία και τον Παναγιώτη, ο οποίος εργάζεται στα κτήματα των Στεφανέων.

Τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα γίνονται έξαλλες με αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται το τέλος της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

«Είναι δυνατόν να τον αφήνεις έτσι; Κορίτσι μου, αν δεν το καταγγείλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να σε χτυπάει. Μην κάνει και τίποτα χειρότερο», την προειδοποιούν.

Η κοπέλα όμως είναι τόσο τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει: «Σας παρακαλώ μη με πιέζετε, δεν μπορώ να το κάνω, δεν τον ξέρετε τον Παναγιώτη, φοβάμαι μη με σκοτώσει», τους απαντάει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Στο μεταξύ η Χάιδω που δεν μπορεί να ανεχτεί αυτή τη συμπεριφορά, πόσο μάλλον από τον εργάτη της, αποφασίζει να δράσει και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο: «Μάζεψέ τα και φύγε και μη σε ξαναδώ μπροστά μου», του τονίζει. Εκείνος έξαλλος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, τη βρίζει και τη χτυπάει άσχημα

Η κοπέλα με κλάματα τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια: «Σε παρακαλώ σώσε με, θα με σκοτώσει», την εκλιπαρεί. Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

«Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», της λέει.

Την ίδια στιγμή τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πάνε και πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του ξεκαθαρίζουν, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω παρά λίγο πιαστούν στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η σύζυγός του Αποστόλη

Παρότι έχουν γίνει όλα αυτά και ο Παναγιώτης έχει προειδοποιηθεί, συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη, που τη χτυπάει αλύπητα.

Στις στάχτες η περιουσία των Στεφανέων στη Γη της Ελιάς
Η Ολυμπία έντρομη το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θα κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πέφτει στα πόδια της Αθηνάς και ζητά συγχώρεση

Ωστόσο, μετά από πολλά αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Λίγο μετά ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο: «Γιατί ανακατεύεσαι, ρε; Εσύ της έβαλες την ιδέα να με χωρίσει, θα σας πάρει ο διάολος όλους», του φωνάζει και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά.

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνεται στο ξύλο

Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Τελικά ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία και ξεκινά από τους Στεφανέους: «Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε και αυτό θα είναι μόνο η αρχή», μονολογεί και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους καταστρέφοντας την περιουσία τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close