Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος σε Ιουλία- Εγώ άλλαξα την διαθήκη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές – Ισίδωρος σε Ιουλία -Εγώ άλλαξα την διαθήκη

ΜΩΡΗ ΝΥΦΙΤΣΑ ΙΣΙΔΩΡΕ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ και κάνε το σωστό!

Ξεσπάει πόλεμος στους Βρεττάκους

Πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει στην οικογένεια των Βρεττάκων, καθώς κάτω από το βάρος των τύψεων και του φόβου για τη ζωή του, ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στην Ιουλία το μεγαλύτερο μυστικό, ότι αυτός ήταν που άλλαξε τη διαθήκη εις βάρος της Μυρτάλης!

-Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μαθαίνει για Στάθη και Ευα

Ο Ισίδωρος βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Η συναισθηματική φόρτιση ότι πληρώνει την αδικία που έχει κάνει απέναντι στη Μυρτάλη, τον κυριεύει και αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ιουλία το ένοχο μυστικό της: Ιουλία, κάθισε, θέλω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εγώ ήμουν αυτός που πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη και το έχω μετανιώσει πικρά, της ομολογεί.

Η Ιουλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της: Τι λες Ισίδωρε; Πώς μπόρεσες κι έκανες κάτι τέτοιο πράγμα; του φωνάζει και ταραγμένη από τις αποκαλύψεις του Ισίδωρου για τη διαθήκη, μιλά εμπιστευτικά γι’ αυτό στον Γιώργη: Τι θα κάνω, Γιώργη; Καταλαβαίνεις σε πόσο δύσκολη θέση είμαι;

Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος σε Ιουλία- Εγώ άλλαξα την διαθήκη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 177 , 178 , 179 , 180α , 180β

Δεν μπορώ να σηκώσω ένα τέτοιο βάρος. Ο Ισίδωρος είναι ο αδελφός μου, όμως και η Μυρτάλη είναι σαν παιδί μου, του λέει, Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος με τον Μάνο σκέφτονται πως θα αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστη η Μυρτάλη: Κανόνισε να της δώσεις αυτά που της ανήκουν και να σταματήσει εδώ όλο αυτό, πριν να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, του επισημαίνει ο Μάνος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το φρικτό θέαμα που κόβει την ανάσα στην Αναστασία

Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στην Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή.

Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία: Θα το κανονίσουμε να πάρει η Μυρτάλη ένα μέρος της περιουσίας από τους ελαιώνες και του ελαιοτριβείο, της λένε.

Ωστόσο η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί: Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ κάτι τέτοιο. Ή θα της δώσετε ό,τι ακριβώς της ανήκει ή τώρα κιόλας θα πάω στη Μυρτάλη και θα του τα πω όλα, τους ξεκαθαρίζει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ακυρώνει την Έυα

Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη και δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία:

Κοίτα να μιλήσεις στην Ιουλία και να την πείσεις να δεχτεί, δεν έχουμε άλλη επιλογή, του λέει. Στο μεταξύ η Ιουλία, πιεσμένη από το βάρος του μυστικού που κουβαλάει, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, αποκαλύπτει τα πάντα για την πλαστή διαθήκη στον Ιάκωβο και πλέον αυτή η ιστορία παίρνει άλλες διαστάσεις μέσα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close