Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης  μένει στον Ιάκωβο. 

Το είδαμε και αυτό!!!! Συγκάτοικοι στη τρέλα! Παναγια μ βοήθα!

Ο Στάθης παίρνει μία απόφαση που θα προβληματίσει την Εύα, στη «Γη της Ελιάς», και θα φέρει τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους!

Όλα ξεκινούν όταν η Αρετή μαθαίνει ποια είναι η ερωμένη του συζύγου της. Παρόλο που οι δυο τους πλέον δεν έχουν καμία σχέση, αποφασίζει να δώσει τη χαριστική βολή. Θέλει να κάνει τη ζωή του Στάθη κόλαση και θα ξεκινήσει πρώτα από την ερωμένη του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμάει και στην Μαργαρίτα

Έχοντας μάθει από τη Χρυσούλα ότι η ερωμένη του Στάθη είναι η νέα πολιτικός μηναχικός στη Μάνη, πηγαίνει έξω από το σπίτι της. Όταν ανοίγει την πόρτα η Εύα, ένας ατελείωτος καβγάς ξεκινά με τις δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια.

Αφότου ο τσακωμός σταματήσει, το επόμενο θύμα της Αρετής είναι ο Στάθης. Η γυναίκα πετάει τον Στάθη στο δρόμο. Του απαγορεύει να πατήσει το πόδι του στο σπίτι κι εκείνος χάνει τη γη απ’ τα πόδια του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η είδηση που σοκάρει τον Ιάκωβο

Η Εύα του προτείνει να πάει να μείνει μαζί της, αλλά ο Στάθης δεν είναι έτοιμος ακόμα γι’ αυτό το βήμα, στη «Γη της Ελιάς».

Έτσι, αποφασίζει να πάει να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου. Ο Βρεττάκος αποφασίζει να φιλοξενήσει για λίγο καιρό τον Στάθη προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Χάιδω τρελαίνεται ξανά και κάνει πανικό

Η Εύα προβληματίζεται που ο νέος της σύντροφος επέλεξε τον Ιάκωβο κι όχι εκείνη. Αυτή η πράξη τη βάζει σε σκέψεις και αρχίζει να απομακρύνεται σιγά σιγά. Σύντομα όμως ο Στάθης θα της εξηγήσει το σκεπτικό του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για να μείνουν μαζί οι δυο τους. Αυτό θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Η Εύα θα δεχτεί την απόφαση του Στάθη. Σύντομα, όμως, σύμφωνα με το Youfly.com, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Γη της ελιάς : Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 27 έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Επεισόδιο 172α (Κυριακή 27 Μαρτίου)

Η Αρετή έχει μείνει άναυδη με τη συμπεριφορά της Βασιλικής και μοιράζεται τον καημό της με τον Στέφανο και τον Στάθη. Ο Στάθης την προειδοποιεί ότι η δικαστική διαμάχη με τον Φίλιππο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Πιστεύει πως η Βασιλική θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να υπερασπιστεί τον άνδρα και πατέρα του παιδιού της. Ο Λυκούργος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επικείμενη δίκη και αποφασίζει να καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης τη Μαργαρίτα και τον Ιάκωβο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Επεισόδια 172β + 173 (Δευτέρα 28 Μαρτίου)

Η Εύα ξεκινά να συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα μετακομίζει στο νέο της σπίτι. Νέα αρχή κάνουν και ο Λεωνίδας με την Άννα, καθώς ετοιμάζουν τη σπορά στο νέο τους θερμοκήπιο. Ο Ιάκωβος αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη και, με την απειλή όπλου, παίρνει πίσω τα χρήματά του.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να πείθεται από τη μεταστροφή του Αλέξη, ο οποίος δείχνει να χαλαρώνει απέναντι στον Νικήτα, και θεωρεί πως σταδιακά συνέρχεται. Αγνοεί όμως πως πίσω από την φαινομενική ηρεμία, ο Αλέξης έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Η Μυρτάλη γυρίζει στο σπίτι και αντικρίζει τον Νικήτα μέσα στα αίματα. Οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη. Η Βασιλική συναντά τον Στέφανο και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους στο δικαστήριο. Ο Στέφανος αντιδρά άσχημα.

Ο Λυκούργος έχει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του, ενώ παράλληλα δέχεται επίσκεψη από τον Στάθη, ο οποίος του ανακοινώνει τη στάση που θα κρατήσει στο δικαστήριο. Ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον Μάνο ένα οικογενειακό μυστικό.

Επεισόδιο 174 (Τρίτη 29 Μαρτίου)

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος σε Ιουλία- Εγώ άλλαξα την διαθήκη

Η Εύα προτείνει στον Στάθη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της, εκείνος όμως αρνείται, καθώς δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της. Ο Αποστόλης δίνει μονόπετρο δαχτυλίδι στην Ευτυχία και της ζητά να τον παντρευτεί, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα δεχτεί. Ο Ισίδωρος νιώθει δυσφορία και η Αντιγόνη πηγαίνει αμέσως στο σπίτι του για να του παράσχει βοήθεια.

Ένα προφητικό όνειρο της Χρυσούλας ταράζει πολύ την Αρετή, η οποία είναι πολύ αγχωμένη με την επερχόμενη δίκη. Η Μαργαρίτα απαγορεύει στον Αλέξη να πάει στη Θεσσαλονίκη στην κηδεία του Νικήτα. Δεν καταφέρνει όμως να τον αποτρέψει και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει. Ο Στάθης φιλάει την Εύα έξω από το σπίτι της και η Χρυσούλα τους βλέπει.

Επεισόδια 175 + 176α (Τετάρτη 30 Μαρτίου)

Η δίκη ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες. Την πρώτη ημέρα της δίκης, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου.

Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεσή του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης στην κατάθεσή του είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μένει στον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 177 , 178 , 179 , 180α , 180β

Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής. Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα.

Η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίζουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου.

Επεισόδιο 176β (Πέμπτη 31 Μαρτίου)

Ο Αλέξης κουβεντιάζει με τη Μαργαρίτα για την κηδεία, αλλά εκείνη έχει το μυαλό της στη δίκη, καθώς καλείται να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης. Η επόμενη μέρα στο δικαστήριο βρίσκει τον Ιάκωβο, τον Μάνο και τη Μαργαρίτα να καταθέτουν υπέρ του Φίλιππου και να φωτίζουν πτυχές του χαρακτήρα και της συναισθηματικής του κατάστασης την εποχή του συμβάντος. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στην αίθουσα του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της όταν εμφανιστεί η Μυρτάλη στη δίκη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα

 επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close