Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου.

Αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο νέο…

Χάιδω και Λυκούργος καυγαδίζουν πολύ άσχημα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, καθώς όπως φαίνεται η Ράινα έβαλε το χεράκι της και άθελά της έφερε μεγάλη αναταραχή στο ζευγάρι που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στον ψυχιατρείο

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα, απόψε στην Γη της Ελιάς. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Ο Ισίδωρος, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close