Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου που θα τα φέρει όλα τούμπα. 

Ένας Ανδρέας χρειάζεται εδώ που τα λέμε…

 

Το @MegaTvOfficial που μας έχει ξεχάσει εντελώς.

Ο ρόλος που φημολογείται ότι θα παίξει ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου; Τι θα συμβεί με το ερωτικό τρίγωνο Ιουλίας – Στάθη και Εύας; Ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα που θα έλεγε και η Αρετή στη Γη της ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια, όλα ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Όσοι έχουν πει μυστικά, αποκαλύπτονται και όσοι αγαπούν κρυφά δεν μπορούν να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στον ψυχιατρείο

Ανάμεσα σε μία επανασύνδεση, έχουμε και ένα ζευγάρι που θα φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού, την ίδια στιγμή που φημολογείται πως ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου, αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στη σειρά.

Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος, είχε κάνει μία έρευνα – δίχως αποτέλεσμα, στη Γη της ελιάς, για το μυστηριώδες δαχτυλίδι της οικογένειας των Βρετάκων, που συνδέεται με πρόσωπο του κυκλώματος της νύχτας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Αυτό το δαχτυλίδι τελικά ανήκει στον γιο του Ιάκωβου Βρετάκου, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή, όπως ήδη γνωρίζουμε από την αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Τελικά όπως θα δούμε, αυτό πέρασε στο λάθος άνθρωπο, ο οποίος και το χρησιμοποιεί για να ρίξει τις ευθύνες στην οικογένεια. Και εδώ έρχεται ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, είχε πει εξαρχής ότι δεν σκόπευε να μπει και ως ηθοποιός στη Γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανδρέας-Γεωργίου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Μετά όμως την έλευση του στενού του συνεργάτη Κούλλη Νικολάου στον ρόλο του Δημοσθένη, ενδέχεται όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες να δούμε και εκείνον να κάνει ένα σύντομο πέρασμα ως ο ιδιοκτήτης του δαχτυλιδιού και σκληρός άνθρωπος της νύχτας. Ο ίδιος ωστόσο δεν το έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Εκτός από μία απόπειρα απαγωγής του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλική και την εξαφάνιση της Κατερίνας, έχουμε τρικυμίες στα ζευγάρια της σειράς. Η απαγωγή ωστόσο θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα θα δούμε τον Φίλιππο να πυροβολεί τους δράστες.

Από την άλλη πλευρά η Κατερίνα (φίλη της Στέλλας και κόρης της Χάιδως) εξαφανίζεται μυστηριωδώς με όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για την δήθεν ασθένειά της και θα προκαλέσει πανικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου θα τα φέρει όλα τούμπα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές

Ο Γιώργης ως αστυνόμος έχει σκοτούρες και με αυτό το θέμα, αλλά και με τα προσωπικά του. Η Ιουλία τελικά τον πείθει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους (αυτό θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο) αλλά το μυαλό του δεν φεύγει από την Ευτυχία. Η οποία καθόλου δεν θα ευχαριστηθεί από τις εξελίξεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σκάβει το λάκκο του Ισίδωρου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Η Ιουλία όμως επίσης έχει δεύτερες σκέψεις και λυγίζει μπροστά στον Στάθη. Προς τι λοιπόν η επανασύνδεση; Το χειρότερο όμως είναι πως η Εύα θα τους δει σε τρυφερή στιγμή και θα κάνει και εκείνη και δεύτερη και τρίτη σκέψη για το μέλλον της με τον Στάθη.

Μα πως είναι δυνατόν να πολεμήσει και να συγκριθεί με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του; Μην εκπλαγείτε,  σύμφωνα με το queen, αν δείτε όλα τα ζευγάρια χωρισμένα και ο καθείς μόνος και μόνη στο σπιτικό τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close