Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένα πτώμα έξω από το αστυνομικό τμήμα σκορπά τον τρόμο.

Χριστέ μου τι έχουμε να δούμε πάλι…

Ο Ισίδωρος καλεί την Ιουλία στο σπίτι του για να πάρει την Αγγελική. Η μικρή έχει αρχίσει να υποψιάζεται, ανησυχεί και ρωτάει διάφορα. Υπάρχει φόβος να ακούσει κάτι από τα τηλεφωνήματα και να καταλάβει τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με το epeisodia.gr, όμως το μαθαίνει αυτό η Αντιγόνη και έχει αντιρρήσεις: «Οφείλατε να με ενημερώσετε πριν το αποφασίσετε! Το σταματάω εδώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης! Αλλά θα τα ξαναπούμε γι’ αυτό το θέμα! » Η Ισμήνη παρακολουθεί και πάλι των Κωνσταντίνο και μόλις εκείνος φεύγει από το γραφείο μπαίνει μέσα για «έρευνα»…

Η Ασπασία παίρνει την απόφαση να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο: «Να με βοηθήσετε να γίνει η καθημερινότητα μου πιο λειτουργική.. και γενικότερα να πάμε λίγο πιο βαθιά στις σχέσεις μου, με τον άντρα μου, με τη κόρη μου, από όταν ήμουν πιτσιρίκα …ακόμα και με τους γονείς μου…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα περιμένει το παιδί του Μάνου

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο

Νιώθω τα πάντα μέσα μου τόσο μπερδεμένα… Σαν να υποβόσκει μία φοβία γενικότερη για τη ζωή, για όλα… αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν είναι τωρινή.. σα να υπήρχε μέσα μου χρόνια και με αφορμή το χαμό του γιού μου βγήκε προς τα έξω..

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέες διαμάχες έρχονται

Η Γη της Ελιάς-Ασπασία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο Γ’ Κύκλο

Δε ξέρω πώς να σας το εξηγήσω… σα να έχει ρίζες από το παρελθόν μοιάζει… Θέλω να ελευθερωθώ…» Οι απαγωγείς επικοινωνούν και πάλι με τον Ισίδωρο και την Μαρίνα και αυτοί τη φορά
είναι πολύ απειλητικοί:

«Δέκα εκατομμύρια ακατέβατα! Κόψε το λαιμό σου και βρες τα! Αλλιώς θα την πληρώσει ο κανακάρης σου.. θα αρχίσουμε να στον επιστρέφουμε σε κομμάτια!» Οι διαπραγματεύσεις του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνουν τη Μαρίνα στα όριά της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίσουν:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

«Ισίδωρε, σε παρακαλώ, βοήθησε με να καταλάβω! Γιατί κρατάς αυτή την στάση απέναντι στους απαγωγείς; Θα δεχόμουνα να κάνεις παζάρι αν δεν υπήρχαν τα χρήματα που ζητάνε. Υπάρχουν όμως και το ξέρω.. γιατί δεν τα δίνεις;

Έχεις μπει σε κανένα περίεργο τριπάκι ισχύος; Ποιος είναι
πιο μάγκας; Ρισκάρεις βασισμένος σε εικασίες. Επιμένω ότι ενεργείς με βάση εικασίες αλλά δεν έχω αντοχή γι’ άλλες κουβέντες!»

Εντωμεταξύ ο Κουράκος έχει συλλάβει έναν τσαντάκια και είναι στο κρατητήριο. Ο Βαγιάκος, με δύο άλλους ένστολους, με αλεξίσφαιρα όλοι τον βγάζουν με χειροπέδες, για να τον πάνε αυτόφωρο. Του φοράνε αλεξίσφαιρο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Την ώρα που πάνε να τον βάλουν στο περιπολικό, περνάει μια μηχανή με δύο αναβάτες με κράνη. Ο συνεπιβάτης 3 φορές πυροβολεί στον κεφάλι τον τσαντάκια μπροστά στα μάτια τους. Αυτός πέφτει νεκρός. Η μηχανή αναπτύσσει ταχύτητα κι εξαφανίζεται.

Ο Κουράκος υποψιάζεται αμέσως πως ήταν μπλεγμένος με την απαγωγή του Μάνου. Την ίδια ώρα η Αρετή απειλεί τον Ανδρέα πως αν ανοίξει μαγαζί εκεί, η γυναίκα του θα μάθει τα πάντα:

«Μαγαζί και Μάνη για σένα τέλος! Τα μαζεύεις νύχτα και φεύγεις για τον διάολο κι ακόμα παραπέρα. Συνεννοηθήκαμε; Μην βγάνεις άχνα! Κούνα το κεφάλι σου καταφατικά!» Από την άλλη, ο Αλέξης συνεχίζει το βιολί του και απειλεί την Μαργαρίτα πως θα
αυτοκτονήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Οι απαγωγείς τηλεφωνούν ξανά και αυτή τη φορά δίνουν διορία ένα 24ωρο. Από τον Δημοσθένη λίγο αργότερα θα μάθουμε πως αν δεν παραδοθούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ θα περάσουν στο πλάνο 2!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close