Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο.

Ρόλοι κλειδιά, όχι αστεία…

Η υπεροψία και τα λάθη πληρώνονται ακριβά στη Γη της ελιάς. Πώς όμως η απαγωγή του Μάνου συνδέεται τελικά με τον Δημοσθένη; Λίγη βία και αρκετή αγωνία θα ζήσουν οι φανς στη Γη της ελιάς. Η αναπάντεχη απαγωγή του Μάνου Βρετάκου ενώ φαινομενικά είναι λίγο άκαιρη με όσα άλλα συμβαίνουν, τελικά έχει στόχο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέες διαμάχες έρχονται

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο Γ’ Κύκλο

Όταν πια θα αφεθεί ελεύθερος από τους απαγωγείς του, μετράμε αντίστροφα για το τέλος του Δημοσθένη. Ακόμη δύο ήρωες μας + ένας guest, θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα και εδώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η αστυνομική καθαρά εξέλιξη στη σειρά.

Μάνος, Δήμητρα και Ορέστης σε κοινό μέτωπο

Όλοι οι Βρεττάκοι (πλην της Μυρτάλης) βρίσκονται ενωμένοι στη Γη της ελιάς, για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή της οικογένειας. Ο Μάνος (Τάσος Ιορδανίδης ) ο οποίος κανέναν δεν έχει ενοχλήσει, πέφτει θύμα απαγωγής.

Και θύμα ωμής βίας. Γιατί οι απαγωγείς θα θέλουν να δείξουν σε όλους ότι δεν αστειεύονται με τα λύτρα που ζητούν. Ο Ισίδωρος καταρρέει και μαζί με την Μαρίνα, την Ιουλία και την Αθηνά, κάνουν διαπραγματεύσεις και μετά το DVD που βλέπουν με τον Μάνο, κάνουν ενέργειες αρχικά με την αστυνομία και μετά μόνοι (ριψοκίνδυνο αρκετά αυτό) για να τον ξαναέχουν κοντά τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Αν αναρωτιέσαι γιατί έχουν αφήσει έξω από όλο αυτό την Μυρτάλη, είναι απλό. Δεν την εμπιστεύονται. Όταν ο αστυνόμος Κουράκος εμπλακεί στην όλη υπόθεση θα καταλάβει πως οι απαγωγείς είναι ντόπιοι και καθόλου άσχετοι με το κύκλωμα της νύχτας.

Και όλα οδηγούν στον Δημοσθένη. Οι δικοί του άνθρωποι είναι εκείνοι που έχουν κάνει την απαγωγή και με τα λύτρα στο χέρι προσπαθούν να ξεφύγουν. Όμως αυτό είναι ένα μεγάλο σφάλμα του Καπερνάρου. Γιατί μόλις θα συλληφθεί μέλος της συμμορίας και τα ομολογήσει όλα, θα ξετυλίξει το κουβάρι γύρω από τον Δημοσθένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Το νήμα από άλλη πλευρά όμως, έχει αρχίσει ήδη να ξετυλίγει η Δήμητρα και οσονούπω και ο Κωνσταντίνος. Προσθέστε και τον άρτι αφιχθέντα Ορέστη (Γιώργο Αγγελόπουλο) ο οποίος ξεκινά την κρυφή έρευνά του για τον θάνατο του Κίμωνα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι τα κίνητρά του. Σίγουρα μας κάνει για κρυφός αστυνομικός ο οποίος ασχολείται με τα δύο μεγάλα κυκλώματα της νύχτας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ’ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

3 Μανιάτες και ένας Αθηναίος λοιπόν, γράφουν τον μεγάλο επίλογο σύμφωνα με το qheen.gr  του Δημοσθένη. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το πολύπλοκο σεναριακό παζλ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close